More
  AcasăAngajari videochatCele mai bine plătite joburi pentru femei

  Cele mai bine plătite joburi pentru femei

  Cu toate că din ce în ce mai multe femei se alătură forţei de muncă la nivel internaţional, încă în ceea ce priveşte salariile femeilor, acestea sunt la fel de mici în comparaţie cu salariile bărbaţilor. În cadrul unor aceloraşi joburi şi domenii de lucru, diferenţa dintre încasările reprezentantelor sexului feminin şi cele ale sexului masculin, este foarte mare. Bărbaţii sunt plătiţi cu 80% mai mult decât femeile iar acest lucru duce numai la frustrări şi neplăceri de partea sexului slab.

  Diferenţa dintre salariile femeilor şi bărbaţilor 

  Această diferenţă nu ar trebui totuşi să ne demotiveze, pentru că există o mulţime de joburi care sunt la fel de bine plătite şi pentru noi, ca femei. Eu, de exemplu, ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi, sunt foarte mulţumită de salariul meu în videochat. Mă motivează şi mă ajută să duc o viaţă bună şi nu cred că acest post în acelaşi domeniu se poate aplica şi în cazul bărbaţilor. Cu riscul de a fi considerată rea, mă bucur că acest domeniu este atât de axat pe partea feminină şi că ne ajută foarte mult în viaţă pe noi.
  Pe lângă videochatul în sine şi ideea de a fi model la un studio de videochat în particular, mai există o serie de joburi în care femeile sunt cu adevărat răsplătite pentru munca şi dedicarea depusă în timpul programului de lucru. Aşadar, şi joburile de avocată, de ingineră în ştiinţa calculatoarelor sau de farmacistă, pot fi la fel de satisfăcătoare din punct de vedere financiar. Eu nu mă plâng de nimic şi nici nu îmi doresc să plec deocamdată de la studioul Lucky Studio Iaşi, deoarece este exact pentru mine.

  Susţinere în viaţă cu salariul de la Lucky Studio

  În viitor însă, după ce voi căpăta experienţă de viaţă şi mă voi pune la punct şi la casa mea, îmi doresc să profesez într-un domeniu ca Managementul Resurselor Umane. Nu cred că este greu deloc şi din contra, mi se pare foarte asemănător cu ceea ce fac deja ca model de videochat la Lucky Studio, binenţeles în afară de partea în care intru pe profilul Adult. Pentru asta nu este nevoie decât de o diplomă de licenţă şi nu cred că este prea greu să finalizez cursurile Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, pe care le urmez deja în paralel cu jobul.

  Nu îmi fac griji în legătură cu ceea ce se va întâmpla când voi pleca de la studio. Acesta este asigurat în fiecare lună cu noi angajate care se educă constant şi capătă experienţă pe zi ce trece. Fete vin, fete trec, dar mulţumirea şi satisfacţia rămân!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img