More
  AcasăPreziosaCat de profitabil e sa fii model de videochat in Iasi la...

  Cat de profitabil e sa fii model de videochat in Iasi la Preziosa?

  Am ajuns in punctul in care nu mai trebuie sa stau sa explic ce inseamna videochatul, cum se face acesta si care sunt castigurile cand vine vorba de acest domeniu de munca. Toata lumea deja stie cum sta treaba cu videochatul, mai mult sau mai putin. Poate nu stiu toate datele concrete, dar cam toti stiu ca videochatul e mai mult un fel de socializare online.

  Sau…poate o fi altceva, nu stiu, dar eu am lucrat si lucrez numai la Preziosa, asa ca o sa vorbesc strict dupa experienta in acest studio. Fiecare lucru pe care il reprezinta Preziosa este un beneficiu pentru mine, fie ca este material, fie ca este de alta natura.

  Preziosa e nr. 1 printre studiourile de videochat din Iasi

  preziosa iasi
  preziosa iasi

  Daca ar fi sa dau timpul inapoi, de fiecare data cand as avea sansa sa ma angajez, as alege locul de munca de la Preziosa, din nou si din nou. Pana acum n-am stiut exact cat de avantajos e sa fii model de videochat, insa acum ca stiu, e clar ca altceva nu mai vreau sa fac.

  Decat sa fiu angajata in alta parte pentru cativa lei, mai bine imi vad de viata si ma imbogatesc la Preziosa. Pentru ca asta se intampla: cu cat lucrez mai mult la Preziosa, cu atat mai repede ma imbogatesc. Usor, usor, o sa se ajunga si acolo.

  De ce? Pentru ca numai castigurile pe care le am zilnic pot fi intre 400 si 2000 de lei. Din start, intr-o singura zi ma pot asigura cu banii cat pentru o intreaga luna. Mai mult, pot beneficia si de un bonus care creste de la 60 si pana la 9000 de lei, in fiecare duminica.

  La Preziosa, am o multime de avantaje ca model de videochat

  preziosa iasi
  preziosa iasi

  Daca lucrez 4 saptamani pe luna la Preziosa, primesc de 4 ori un bonus de pana la 9000 de lei. Cu toate ca am castiguri foarte mari si mi-as permite lejer orice, Preziosa imi asigura chiar si transportul si cazarea, sedintele de make-up zilnice si cursurile.

  Lucrurile acestea le-as putea plati de una singura, ca doar am destui bani iar cei de la Preziosa nu-s obligati sa mi le garanteze. Dar uite ca acestea se afla printre nenumaratele avantaje in a fi model de videochat la Preziosa Iasi.

  Ce sa mai spun… programul de munca e usor, pentru ca se imparte in mai multe ture si modelele au sansa sa si-l aleaga asa cum vor, plus ca atmosfera e super chill si sunt si libera sa fac asa cum mi se pare de cuviinta. Zi si tu, nu e acesta cel mai avantajos loc de munca in Iasi, everrr?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img