More
  AcasăHeyluxZiua de interviu de la Heylux mi-a adus 400 de lei si-un...

  Ziua de interviu de la Heylux mi-a adus 400 de lei si-un bonus de 4300 lei cash

  Se pare ca pana la urma, un interviu nu face rau nimanui, asa-i? Cine s-ar fi asteptat ca incercarea mea de a ma angaja la Heylux sa-mi aduca din start 4700 de lei, fara sa fac nimic? Da, pe bune, am avut de castigat o suma de 4700 de lei odata cu interviul si angajarea ca model de videochat la Heylux Iasi.

  400 de lei i-am primit pentru ca am venit la interviu. Cum s-ar spune, pentru deranj. Ia uite, ce oameni simtiti si de treaba, m-au platit pentru ca m-am deranjat sa vin de acasa la interviu. Pentru nimic mai mult :3 Eh, ce frumos, mai sunt angajatori care merita timpul si efortul depus de angajati.

  Pentru Heylux nu exista concurenta, m-au platit pana si la interviu!

  Ce pot spune, toate laudele mele catre Heylux Iasi! Si dupa semnarea contractului de angajare in videochat, care a avut loc in ziua interviului, s-a stabilit sa mai primesc o suma de 4300 de lei cash. Pentru ce? Pentru ca asa se ofera la Heylux bonusul de angajare. Fiindca m-au atras din prima si m-au facut sa vreau sa lucrez aici, am semnat un contract de angajare.

  In momentul in care am fost decisa, mi s-a pus in fata un intreg pachet de beneficii din care sa aleg. Prima data mi s-a dat sansa sa aleg durata contractului meu de munca de la Heylux, care incepea de la o luna si ducea pana la 3 ani. Dar, chiar daca semnam, asta nu insemna ca eram obligata sa raman angajata pe perioada aia.

  Pot pleca oricand de la Heylux, este la decizia mea. Dar cum sa plec, ca partea frumoasa abia acum incepe. Nestiind cum este videochatul aici, pentru inceput am ales contractul de un an, la care am primit aceasta suma de bani. Daca alegeam pe 3 ani, primeam 13000 de lei cash.

  Bonus de 4300 lei cash, bonusuri saptamanale intre 60 si 9000 lei, castiguri zilnice pana la 2000 de lei… ce zici?

  Acesti bani mi-au fost promisi in momentul in care am adunat 30 de zile lucrate in acest studio. Super! deja 47 de milioane primite fara sa fac nimic! Asa sa tot vin la munca. 😀 Inchipuie-ti ca daca numai pentru faptul ca m-am angajat am primit acesti bani, oare care au fost beneficiile care au urmat?

  Pai, am inceput cu un castig intre 400 si 2000 de lei in fiecare zi, si ca si cum bonusul de angajare nu a fost de ajuns, mi s-a mai dat sansa sa primesc si un bonus saptamanal, care se calculeaza de la 60 si pana laaaaa 90 de milioane, 9000 de lei adica, saaaau 2000 de euro.

  Acest bonus se refera strict la performantele mele, si se calculeaza in functie de cat castig pe fiecare zi. Asa da, Heylux, bravo!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img