More
  AcasăHeyluxCe munca grea? La Heylux e de ajuns sa stau pe net...

  Ce munca grea? La Heylux e de ajuns sa stau pe net 8 ore pentru minim 400 de lei!

  Mai toata lumea are impresia ca pentru a avea un viitor stralucit in care banii multi sa nu lipseasca este nevoie de cine stie ce munca tiranica. De mica am fost invatata ca pentru a avea ceva „trebuie sa muncesc din greu!”, ca munca sta la baza oricarui castig. E adevarat, banii nu apar din senin, trebuie sa faci ceva pentru ei. Dar nici asa exagerat cum se prezinta in societate.

  Eu n-am vazut munca grea de cand m-am angajat la Heylux, nu stiu despre ce vorbesc oamenii. Tot am impresia ca asta cu munca grea e bagata in mintea romanilor numai ca scuza sa fie pusi sa munceasca mai mult, pe bani cat mai putini, in speranta ca vor evolua in ceva timp. Aceasta este placa prezentata tuturor la inceput, sa munceasca din greu ca pe viitor vor culege roadele.

  La Heylux am simtit evolutia din prima, cu castigurile mari. N-am asteptat luni de zile sa castig milioane

  Asta se poate intampla, sau nu. In cele mai multe cazuri, nu se intampla, sau cel putin nu pentru mine. M-am angajat undeva si am muncit vreo 2 ani pana sa realizez ca nici salariul mic nu va creste, si nici nimic nu se va schimba prea curand. La interviu ma luasera cu vrajeala ca vezi, Doamne, se vor premia eforturile si va fi mereu tot mai bine din punctul de vedere al banilor.

  De unde… In fine, sa lasam asta acum, sa trecem la lucruri mai importante. Deci pana acum am trait oarecum intr-o confuzie totala, avand impresia ca va trebui sa pierd zilele si noptile sa pot face un ban frumos. Dar la Heylux lucrez ca model de videochat numai 8 ore pentru minim 400 de lei pe zi.

  Iar munca grea nu se mai aplica aici. Aici trebuie sa stau pe internet, sa ascult povestile admiratorilor mei online, sa discut cu ei in timp ce mai am si putina muzica pe fundal si sa primesc bani de pe urma acestui lucru. Daca stai sa te gandesti bine, seamana perfect cu navigatul pe internet acasa, cu prietenii.

  Aici sunt platita pentru a nu face nimic altceva decat sa petrec timp online

  Nu e cine stie ce diferenta, doar ca aici primesc si bani pentru a face asta. Si avantajele sunt mult mai… MULTE si mai bune aici la Heylux. Ca daca primesc numai din punctul de vedere al banilor nu mai gasesc job precum acesta, iar bonusurile sunt si ele mari, si daca mai pun in calcul si faptul ca ma bucur si de transportul de acasa la munca si inapoi oferit de Heylux si alte facilitati, atunci e clar ca am nimerit in paradis. :3

  Si ghici ce, iubesc sa fiu model de videochat, pentru ca nu numai ca e usor, dar e si placut si distractiv. Vezi? Nu orice castig mare necesita sacrificii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img