More
  AcasăHeyluxCastig din videochat la Heylux cat vreau eu

  Castig din videochat la Heylux cat vreau eu

  Atunci cand mi-am gasit jobul de la Heylux, l-am gasit pe baza unor criterii: cautam un job care sa ma ajute sa am cat mai mult timp liber, sa lucrez cat mai putin si intr-un mod usor si lejer pentru mine, iar ultima chestie era, bineinteles, ca in acest timp sa castig si ceva bani frumosi, care sa ma multumeasca.

  Stiu ca poate pentru inceput am foarte multe pretentii, neavand nici mutla experienta pe piata muncii, dar asta nu a fost o problema in angajarea ca model la Heylux. Nu mi-a trebuit nici experienta, nici diplome si nici alte nebunii. Mi-a trebuit un buletin sa ma angajez si, culmea, cu acest buletin am obtinut tot ce-am vrut.

  Buletinul mi-a asigurat jobul de la Heylux, unde castig cat 5 oameni la un loc

  Adica poate unii oameni sunt obisnuiti sa munceasca o viata pana sa ajunga in punctul in care sa poata munci mai putin, pe bani mai multi. Adica sa se bucure de viata, mai pe intelesul tuturor. Dar eu nu a trebuit sa am niciun fel de experienta, ceea ce mi-am dorit, aia am primit la Heylux Iasi.

  A fost destul de simplu. Multa lume ma descuraja si-mi spunea ca poate n-o sa gasesc niciodata un asemenea loc de munca, pentru ca nu e asa usor sa te bucuri de asa facilitati in tara asta. Poate aveau dreptate, dar nu si-n privinta jobului de la Heylux.

  Unde sunt acum acei oameni care ma descurajau, sa le spun ca la Heylux am si timp liber si veniturile mele poate sunt mai mari decat ale lor de vreo 5 ori. N-as face asta, ar insemna sa ma laud in fata lor, dar oricum m-ar batea gandul. Uneori simt nevoia sa le dau peste nas acelor oameni care mi-au zis ca n-o sa reusesc.

  La Heylux castig cat vreau eu

  Sa stie ca asa cu cerintele mele nebunesti pe care le-am avut, am gasit ce-am vrut. Sa stie ca la Heylux am parte si de timpul acela liber, de castigul acela care depaseste 5700 de lei asa cum am vrut siiii de putine ore de munca.

  Iar in acele putine ore de munca distractia nu lipseste, insa lipseste ceva. Stii ce? Plictiseala si oboseala. Spre deosebire de alte joburi, la Heylux nu intalnesc de niciun fel monotonia, plictiseala sau oboseala, pentru ca-n 8 ore de videochat n-am timp sa simt asa ceva.

  Ma pot considera norocoasa sau nu, dar cu siguranta o duc mai bine decat toti cei care n-au dat o sansa videochatului la Heylux si n-au vrut sa vada cat de misto e, iti zic eu 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img