More
  AcasăJob-ul meuCe îți trebuie pentru a deveni model Lucky Studio

  Ce îți trebuie pentru a deveni model Lucky Studio

  Majoritatea deciziilor din viață se pot împărți în cele pe care le regreți și cele care ți-au adus mai multe avantaje decât ai fi sperat. De departe, poate cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată a fost sa mă angajez la Lucky Studio. Motivele sunt foarte multe. Acesta este un job pentru toate femeile și fetele care vor să aibă un venit mare și stabil.

  Nu mi-a sugerat nimeni să vin aici să lucrez. Văzusem un anunț pe stradă și mi-am făcut singură curajul să vin. Nu era chiar meseria la care mă gândeam că o voi avea, însă mă hotărâsem să văd măcar cum stă treaba. Cu siguranță nu aveam ceva de pierdut. Parțial, eram și mânată de curiozitate.

  Am mers la interviul pentru jobul din videochat destul de timidă. Din fericire, am fost primită acolo cu zâmbete și o atitudine pozitivă din partea tuturor. Mă așteptam la un interviu rece și distant, însă totul a fost cordial și m-a făcut să mă simt foarte bine. Nu era decât un interviu pentru un job, ca oricare altul, însă fără atmosfera rece pe care o prezintă unii angajatori.

  Aici mi s-a explicat ce și cum, am văzut camerele în care aveam să lucrăm, pe care le puteam alege ținând cont de gusturile noastre. Am aflat că multe fete se simt complexate de fizicul lor, deoarece cred că pentru a lucra ca model de videochat la Lucky Studio trebuie să arăți ca un model de pe podium – nu este adevărat. Aici nu se caută perfecțiunea, pentru că aceasta nu există.

  Pentru a deveni model Lucky Studio trebuie doar să ai încredere în tine și să înveți să te simți bine în pielea ta, lucru care este important oricum, în viața de zi cu zi. Nu toată lumea are o talie de viespie ori dimensiunile unui fotomodel. Mult mai important este să fii o fire zâmbitoare, comunicativă, care să știe să poarte o conversație cu oricine, pe orice temă. Aceasta este metoda adevărată prin care se căștigă banii în acest domeniu de activitate. Dacă ajungi să fii expertă în arta conversației, vei avea într-o zi admiratori care nu vor dori decât să converseze doar cu tine și nu cu nimeni altcineva. În acest fel, câștigurile tale vor crește foarte mult.

  Deci, dacă ai nevoie de un loc de muncă și cauți perfecțiunea, iar tu te pricepi la fermecat oamenii, nu există nimic mai potrivit pentru tine în Iași ca Lucky Studio.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img