More
  AcasăPreziosaPur si simplu nu ma satur de Preziosa, vreau sa castig mai...

  Pur si simplu nu ma satur de Preziosa, vreau sa castig mai mult si mai mult!

  Am doar 3 luni de cand sunt model la Preziosa Iasi, insa simt ca parca nu ma mai satur de acest job. Atat de entuziasmata sunt in ultima vreme cu privire la acest loc de munca incat dimineata abia astept sa ma trezesc sa vina o masina de la Preziosa sa ma duca la studio. Si eu uram trezitul dimineata!

  Dar ce mai conteaza trecutul, cand a dat norocul peste mine odata cu angajarea la Preziosa, cel mai luxos studio din Iasi? Primele doua luni au fost mai… normale, ca sa zic asa. Nimic exagerat, castiguri de cate 1000-1500 de dolari lunar. A treia luna, insa…  E NEBUNIE!

  De cand am pasit in a treia luna de colaborare in videochat cu Preziosa, n-a fost zi in care sa am mai putin de 200 de dolari zilnic. Nu ma intreba, nici eu nu stiu cum, dar nici nu intreb. Pe mine ma fascineaza faptul ca pot castiga atat, mai ales ca sunt in primele luni.

  De cateva saptamani castig mai mult de 200 de dolari zilnic

  Si fetele din echipa sunt in delir, se bucura pentru mine si pentru ca am invatat atat de repede cum sa castig bani din videochat. De obicei, te astepti ca lumea sa fie invidioasa pe tine, insa ele se bucura sincer pentru mine, pot avea si cel mai mare castig din studio intr-o luna, ele tot ma felicita.

  E o sinceritate in prieteniile fetelor de la Preziosa pe care nu pot s-o descriu. Faptul ca lucram toate aici ne face sa ne sustinem reciproc si sa ne ajutam. In acest caz, normal ca te simti bine, ca stii ca nu e doar un loc de munca, ci si un loc unde ai prietene, unde te simti bine.

  Nu mi-ar placea sa merg din obligatie la un job, de asta consider ca e important faptul ca ma simt bine cand sunt la Preziosa. Atat de mult a inceput sa-mi placa sa fiu aici (dar sa si castig bani), incat uneori mai stau online chiar si cate o ora, doua peste program.

  O sa ti se para absurd, dar cand vezi cate sute de dolari castigi, crede-ma ca te tenteaza sa stai mai mult, sa castigi si mai mult si tot asa. E ceva care provoaca un fel de dependenta buna, pentru ca eu stiu ca nu ma mai satur din a castiga bani in acest studio de videochat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img