More
  AcasăHeyluxMultumita jobului in videochat la Heylux, am avut 2300 dolari pentru petrecerea...

  Multumita jobului in videochat la Heylux, am avut 2300 dolari pentru petrecerea de ziua mea

  Multe fete de varsta mea nu dau importanta zilelor de nastere si poate multa lume o sa spuna ca vai, mare lucru ca am dat petrecere de ziua mea. Insa eu nu mi-am facut niciodata petreceri de ziua mea, ca am stat cu bunicii mei si n-avea cine. Iar acum, la 21 de ani sunt model de videochat la Heylux si castig multi bani, foarte multi.

  Asa ca m-am decis sa-mi fac, pentru prima data, ziua de nastere cu toti prietenii. Pentru mine e mare lucru, desi multi il vad ca pe un lucru neimportant. A insemnat foarte mult pentru mine faptul ca jobul de la Heylux mi-a adus banii care sa ma ajute sa-mi indeplinesc acest moft.

  A fost un moft sa cheltuiesc atatia banii, dar daca pot, ce?!

  Ca lumea ar putea zice ca-mi scoteam prietenii la suc si gata, nu era nevoie de atatia bani pentru o petrecere. Dar eu n-am avut niciodata petreceri, asa ca am vrut sa fie spectaculos, nu mi-a pasat de altceva. A fost un moft, recunosc, dar totodata si-o dorinta foarte mare, de foarte mult timp.

  Atata timp cat am putut “sponsoriza” (ca sa spun asa) aceasta petrecere din banii castigati la Heylux, nu vad unde ar fi problema. Am inchiriat cel mai misto restaurant, am adus un Dj si am chemat vreo 50 de cunoscuti. A fost o petrecere bestiala, n-am cuvinte s-o descriu.

  Si nu mi-am facut griji in privinta banilor, am cheltuit vreo 2300 de dolari pentru organizarea petrecerii, plus ce-am mai dat pe langa. Dar crezi ca mi-a pasat? Nu. Eu castig lejer 2000 de dolari in doua saptamani la Heylux si chiar nu am regretat niciun ban cheltuit de ziua mea.

  Heylux ma ajuta sa am banii la care am visat toata viata

  Vezi ce poate insemna sa fii motivata? Am fost atat de motivata si ambitionata sa castig multi bani la Heylux, iar asta a contat mult, ca altfel nu mai castigam la fel. Ambitia mea + ajutorul celor de la Heylux + bonusurile oferite de studio = castiguri lunare mai mari de 3000 de dolari.

  Planul meu urmator este sa-mi iau o masina, dar una noua, si va trebui sa strang cateva luni banuti pentru masina aia. Ca de altfel as putea sa-mi iau acum, dar vreau una la vreo 10000 de dolari, si cat ai zice peste o sa castig si banii acestia la Heylux si o sa fiu invidia tuturor prietenelor mele!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img