More
  AcasăHeyluxHai sa-ti spun de ce cred ca Heylux e cel mai bun...

  Hai sa-ti spun de ce cred ca Heylux e cel mai bun studio de videochat din Iasi!

  Te-ai intrebat vreodata cum este videochatul in mai multe studiouri din tara? Dar videochatul 16la Heylux, te-ai gandit cum este? Eu am fost in mai multe studiouri si acum lucrez la Heylux si pot vorbi din experienta proprie despre aceste locuri de munca pe care le-am avut.

  In primul rand, in toate studiourile la care am lucrat nu am gasit ceva demn de a fi comparat cu Heylux. Am lucrat mai putin de 3 luni in fiecare, pentru ca nu ma motivau sa lucrez mai mult, nu stiam cum sa plec mai repede de acolo. Pur si simplu nu-mi placeau conditiile de munca, nu-mi placea nimic.

  Heylux este studioul care m-a facut sa iubesc videochatul

  15dad1e9e001bae2850bdd39867e9c19

  La Heylux lucrez deja de 6 luni, deci sigur e ceva mai bine decat ce am avut in trecut. Oricum, dupa cum am spus, nici nu se pot compara joburile acestea. Heylux este Heylux, iar alte studiouri sunt….pai, alte studiouri. Locul de munca pe care-l am la Heylux ma multumeste in zeci de feluri.

  Prima data pentru ca am venituri mai mari aici, desi credeam ca-n toate studiourile se castiga la fel. Ei bine, nu se castiga la fel in toate. In primul rand ca la Heylux castigurile sunt zilnice, si am sansa sa ajung de la 400 de lei la 2000 de lei intr-o singura zi de videochat.

  Mai mult de atat, la absolut toate studiourile la care am lucrat n-am primit niciun bonus. Dar la Heylux primesc bonus saptamanal, intre 60 si 6.000 de lei, depinde de cat de mult castig in 5 zile de videochat la studio. A, si inca o chestie! La Heylux lucrez doar 5 zile si imi aleg singura zilele libera, in schimb in alte studiouri nu era asa. Lucram si 6 zile, uneori chiar toata saptamana.

  Heylux imi ofera tot ce-mi pot dori de la un job in Iasi

  La Heylux lucrez putin si am doar 8 ore de munca pe zi, ceea ce e de 100 de ori mai bine decat in orice alt studio. Exceptand aceste lucruri, Heylux este si singurul studio din Romania care mi-a oferit cazare si transport gratuit. Eu n-am mai primit aceste lucruri pana sa lucrez aici. Nimeni nu se complica sa-mi plateasca transportul, daramite sa mi-l asigure ca la Heylux.

  Totodata, ma bucur si de sedinte gratuite de makeup in fiecare zi, sedinte foto, sedinte video si training specializat in videochat. La Heylux lumea se ocupa de mine, ma ajuta, nu-s lasata de izbeliste ca-n alte locuri. Si mai sunt multe lucruri de zis, insa e evident deja cine e cel mai bun si de ce.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img