More
  AcasăHeyluxCel mai convenabil job pentru femei este videochatul la Heylux

  Cel mai convenabil job pentru femei este videochatul la Heylux

  Fara indoiala, unul din cele mai convenabile joburi din ziua de astazi este videochatul. Este usor, orice femeie poate sa faca asta, programul e lejer, castigurile sunt bune, mediul de munca e relaxant… pe scurt, tot ce ii trebuie unui job. Indiferent de vremea de afara, videochatul la Heylux este la indemana.

  Daca e frig sau prea cald, nu conteaza, pentru ca jobul de la Heylux consta in a sta in interioul unei camere foarte frumos amenajate, luxoase chiar, in fata unui camere, socializand cu admiratorii online. Asadar, e foarte usor. E un loc de munca la care foarte multe iesence ar visa.

  Imi merge foarte bine cu castiguri de 800 lei zilnic

  La inceput, poate sa te puna pe ganduri, ca si pe mine m-a pus putin. Ma gandeam daca e bine ce fac, daca nu e bine. Dar apoi mi-am zis: ce poate sa nu fie bine in a castiga de la un loc de munca intre 300 si 800 de lei zilnic, plus bonusuri in fiecare duminica, cu sansa de a ajunge pana la 3.000 de lei doar din bonusuri?

  Sincer, nu este cineva care ar refuza asa o oferta. Pentru a castiga intre 2000 si 3500 de lei lunar, sa spunem, trebuie sa faci o facultate timp de 4 ani si apoi sa te chinui sa gasesti un job. Si nici atunci n-ai garantia ca poti castiga sume de acestea, foarte putini oameni in Romania castiga asa.

  Iar cei care castiga… Se simt norocosi… in afara de asta, daca n-ai propria ta afacere in Romania, nu prea ai din ce supravietui. Salariile sunt mult prea mici, serios vorbind. Din acest punct de vedere, locul de munca oferit de cei de la Heylux este foarte convenabil.

  Ocolesc stresul cu locul de munca din Iasi, de la Heylux

  In loc de cele 12-16 ore lucrate zilnic, la Heylux eu lucrez numai 7-8 ore pe zi, uneori castig cate 300-400 de lei si-n 3-4 ore de videochat si mi-e mult mai usor. In loc de stresul de la vechiul loc de munca, primesc relaxare si confort la Heylux. In loc de banii cheltuiti pe transport si cheltuielile zilnice, la studio am parte de acestea gratis.

  Pentru o femeie, acest loc de munca in Iasi ar fi mai mult decat perfect, asa cum este si pentru mine. Este mai potrivit pentru mine, mi-e mai usor si mult mai la indemana, pentru ca sunt femeie si nu trebuie sa ma stresez din cauza unui job, trebuie sa fiu linistita.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img