More
  AcasăLucky StudioVrei să te angajezi în videochat Iași, dar stai prost cu engleza?...

  Vrei să te angajezi în videochat Iași, dar stai prost cu engleza? Lucky Studio te ajută!

  Ca să lucrezi în videochat în Iași trebuie să știi engleza. Motivul e simplu: pe site-urile de videochat discuți cu membri din alte țări. Cei mai mulți dintre ei sunt din Statele Unite, Marea Britanie, Australia. Deci știu nativ limba asta. Chiar și ceilalți membri, din Germania, Olanda și alte țări vorbesc tot engleza, ca să se poată înțelege cu tine. Și atunci e nevoie să știi și tu. Desigur, poți să lucrezi și dacă știi franceza. La Lucky Studio avem modele care fac bani frumoși pe XLove, unde sunt mulți membri din Franța și Elveția. Dar, în principal, jobul ăsta se face în engleză.

  La Lucky Studio, învățăm împreună

  Cele mai multe dintre noi știm engleza din școală. Și din ce am mai învățat din filme, de pe YouTube. Dar, dacă simți că totuși nu stăpânești destul de bine limba asta, putem găsi soluții. La Lucky Studio punem mare preț pe învățare, pe transmiterea de cunoștințe. Dăm o șansă oricui să facă bani. Și ție, chiar dacă o să-ți fie mai dificil la început. Important e că există posibilitatea să faci progrese. Cum? Te susțin în primul rând trainerele de la Lucky Studio. La început, te ajută ele să tastezi mesajele pentru membri. Chiar dacă nu știi să vorbești cu membrii, reușești prin scris. Cu ajutorul colegelor noastre. Și uite că poți să faci și tu bani. Pe parcurs, înveți și treptat lucrurile merg de la sine.

  În al doilea rând, Lucky Studio îți asigură lecții gratuite de engleză. Chiar aici, la studio! Am angajat o doamnă profesoară din Anglia, cu experiență. Chiar dacă pornești de la zero, îți îmbunătățești engleza de la lecție la lecție. Membrii te ajută și ei în discuțiile cu tine. Te mai corectează, îți mai spun cuvinte noi, îți explică sensul lor și tot așa. Totul e să ai bunăvoință și ambiție. Și trainerele de la Lucky Studio urmează lecții de engleză. Pentru că tot timpul se poate mai bine. Deci n-are de ce să-ți fie rușine. Cu seriozitate, faci progrese rapid. Iar câștigurile tale din videochat Iași cresc pe măsură. Plus că rămâi cu niște cunoștințe care îți vor fi folositoare pentru tot restul vieții. Fie că o să te duci într-un concediu într-o țară străină sau o să înveți și tu pe cineva drag limba asta.

  Multe modele care fac bani în videochat Iași au început ca tine

  Poate ai senzația că toate modelele de videochat din Iași au venit cu engleza știută perfect. Nimic mai departe de realitate. La Lucky Studio, lucrează acum modele care abia știau 2 vorbe în engleză. Spuneau: “Hello!”, „How are you?”, și cam atât. Cu multă răbdare, am reușit să le aducem la un nivel mai bun. Cum îți spuneam, și pe ele le-au ajutat membrii. Și le ajută în continuare. Au participat la lecțiile de engleză, au mai învățat singure acasă. De ce efortul ăsta? Pentru că merită. S-au convins singure că veniturile lor sunt direct proporționale cu limba engleză pe care o vorbesc și scriu. Între timp, au reușit câștiguri de peste 10.000 euro sau chiar 20.000 euro pe lună. Exact, pornind de la zero…

  După cum vezi, totul se învață. Mai ales că la Lucky Studio ne ocupăm mult de asta. Așa cum pot alte modele de videochat din Iași, poți și tu. Sunt fete exact ca tine, care sunt doar serioase, ambițioase. Noi abia așteptăm să te ajutăm și pe tine. Ne place ce facem la Lucky Studio și resimțim satisfacție când vedem un model care face progrese. Suntem aici pentru tine, ține minte asta! Primul pas este să ne cunoaștem și să începem colaborarea. Mai departe, totul devine posibil. Dă-ne un telefon la nr: 0742 286 286 și angajează-te chiar acum la Lucky Studio! Fii și tu liberă să faci bani din videochat Iași!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img