More
  AcasăPreziosaCu ce se compară videochatul? Cu modelling-ul sau topless-ul la mare

  Cu ce se compară videochatul? Cu modelling-ul sau topless-ul la mare

  Dintotdeauna videochatul în Iași a fost privit așa, mai nu știu cum. Vai, că e cu dezbrăcat, cu discuții cu străini etc. În ultimii ani s-au schimbat în bine lucrurile, că a mai evoluat lumea. Sunt întrebată uneori, de prieteni, de cunoștințe, cu ce s-ar asemăna videochatul, dacă ar fi să-l compar cu ceva.

  Câștigă și tu cât un chirurg!

  Așa, mai în glumă mai în serios, răspund că un model seamănă cu un chirurg. Îți închipui reacțiile pe care le am J Oamenii cască ochii și mă întreabă de ce zic asta. Păi, e foarte simplu: că numai un model de videochat în Iași poate câștiga 4.000-5.000 euro lună de lună, ca un medic specialist de la Arcadia sau Regina Maria. La ce alt job se mai fac sumele astea? Evident că la niciunul.

  Ăsta e un prim motiv ca să privești relaxat jobul de model. Fără studii, fără experiență, te poți angaja la un studio ca Preziosa. Și în 6 luni, dacă te ții de treabă, faci mii de euro lunar. Cât ia salariu și un chirurg renumit.

  Ok, asta e din punct de vedere financiar. Cu cine s-ar mai putea asemăna un model de videochat? Cu un alt tip de model – cel de fashion. Și în videochat vinzi o imagine, de care trebuie să ai grijă. La Preziosa ne ocupăm chiar de brandul tău personal, la fel ca în industria modei. Îți facem numeroase shooting-uri, în ținute de lux, pentru galerii foto și video. Îți asigurăm machiaj profesionist zilnic, gratuit, ca să arăți excepțional pe cameră. Te încurajăm să faci sport, să mănânci sănătos, să te hidratezi. Exact cum face un manechin de profesie, pe care îl vezi la Fashion TV.

  Iată deci un alt motiv să fii ok cu jobul tău. Faci bani din frumusețea ta, din experiențele wow pe care le oferi celor din jur. Oamenii visează la haine scumpe, le văd pe modele fashion și de asta cheltuiesc enorm ca să le cumpere rochiile. În cazul tău, bărbații visează să fie cu o femeie superbă, ca tine. În realitate, n-au șansa asta. Și dau bani ca măcar online să se bucure de prezența ta

  Videochatul e ca și cum ai sta la plajă

  Cu ce aș mai compara jobul de model de videochat? Cu topless-ul la mare. Sigur ai fost la mamaia și ai văzut zeci de tipe dezinhibate, care stăteau cu sânii goi la soare. Poate așa stai și tu când mergi la mare. Sau chiar mergi în zona de nudiști, unde lumea stă dezbrăcată și nimeni nu se jenează de ceilalți. Cam așa e și cu videochatul. Ține doar de felul în care gândești. Dacă îți place corpul tău și le place și altora să se uite online la tine, totul e ok.

  Spunea cineva din domeniu că am făcut cu toții măcar o dată videochat. Adică am apărut în situații intime într-un call video cu iubiții, partenerii noștri. La fel e și în jobul ăsta. Doar că aici mai iei și bani pentru lucrul ăsta. Plus că mai și cunoști persoane noi, care sunt amuzante, care te copleșesc cu complimente.

  Până la urmă, pe lângă partea serioasă, adică să vii la timp la program, să respecți programul, totul ține de distracție. Fă-ți jobul cât mai amuzant și timpul o să treacă mult mai plăcut când ești în cameră. La asta te pot ajuta și trainerele de la Preziosa, care sunt niște colege minunate și abia așteaptă să îți ridice spiritul cu o glumă.

  După cum vezi, ai toate motivele să fii foarte confortabilă cu jobul de model în videochat. Câștigi o mulțime de bani, într-un mod relaxat, cu eleganță. De asta la Heylux spunem că domeniul ăsta oferă o șansă unică pentru toate fetele care vor să aibă o viață frumoasă, plină de posibilități. La fel poate fi și pentru tine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img