More
  AcasăPreziosaPreziosa si statul acasa imi aduc aproximativ 2800 de dolari pe luna

  Preziosa si statul acasa imi aduc aproximativ 2800 de dolari pe luna

   

  Am cautat de cand ma stiu un job care sa-mi permita sa pot lucra de acasa, fiindca sunt o persoana lenesa tare :)) Nu mi-a placut deloc ideea de a ma deplasa la un loc de munca zi de zi, nu am vrut sa fiu ca toti oamenii. Si norocul meu face in asa fel incat Preziosa ma poate ajuta cu asta, chiar si mai multe.

  As fi putut lucra in primele luni de la studio, pentru a invata care e treaba cu videochatul, insa Preziosa mi-a oferit training online si mi-au simplificat situatia. Am mai incercat sa ma angajez si-n alte studiouri, dar niciunul nu m-a tratat cu atata blandete si bunatate precum cei de la Preziosa.

  Preziosa imi ofera ajutor chiar daca lucrez de acasa ca model

  De asta am si ales acest studio in final, pentru ca s-au complicat cu mine, pentru ca mi-au oferit timpul lor, chiar daca nu m-am angajat la studio, ci am semnat un contract de colaborare de acasa. Multi nici nu se complica atunci cand vine vorba de asta, cred ca stii si tu.

  Unii nu angajeaza fetele care nu stiu limba engleza sau care vor sa lucreze de acasa, altii nici macar training nu ofera, chiar daca fetele lucreaza la studio. In timp ce Preziosa ofera training specializat fetelor de la studio, cursuri de limba engleza si sansa de a alege cum vor sa lucreze, iar asta se aplica si pentru cele care vor sa lucreze de acasa.

  Nu se fac diferente intre fete. In vreme ce unora nu le pasa de fete, la Preziosa pana si fetele care lucreaza de acasa, asa ca mine, primesc toata atentia celor de la studio. Am parte si de ajutor tehnic atunci cand am probleme, de cursuri online, de tot ce-mi trebuie. Uneori echipa se deplaseaza pana si la mine acasa pentru a ma machia si pentru a-mi face sedinte foto.

  Sa lucrez de acasa si sa am sute de lei lunar. Asta da viata!

  Deci, palaria jos pentru echipa de la Preziosa. Chiar se vede ca-si dau silinta sa ajute modelele sa fie multumite. Eu sunt, chiar foarte multumita as putea spune, pentru ca am norocul ca gratie acestei echipe de senzatie sa adun in cont cate 2800-2900 de dolari in fiecare luna.

  De ce sa nu lucrez de acasa, cand Preziosa imi aduce atatea sute de lei? Zi si tu! Normal ca sunt o persoana lenesa, cand stiu ca exista joburi ca la Preziosa care sustin aceasta stare de lene a mea si ma lasa sa lucrez de acasa, SI sa mai si castig mii de dolari :)) Ironia sortii :3

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img