More
  AcasăPreziosaPreziosa colaboreaza numai cu cele mai bune site-uri, pe care au si...

  Preziosa colaboreaza numai cu cele mai bune site-uri, pe care au si cele mai mari incasari

  Gata cu temerile ca afla cineva de jobul tau ca model de videochat! Preziosa mi-a asigurat securitatea pe toate site-urile cu care lucreaza ei, fiind si cele mai bune de pe piata. Am aflat ca au si cele mai mari incasari pe aceste site-uri, fiind studioul cel mai apreciat de acestea, cu cele mai bune modele.

  Asa ca a fost oarecum si o chestie de mandrie din partea mea, cand am aflat aceste lucruri. Normal ca m-am simtit automat mandra sa fiu intr-un asa studio, apreciat si la nivel international de cele mai bune studiouri si site-uri de acolo.

  Temerea mea cea mai mare era sa nu se afle ca-s model de videochat, pur si simplu n-as fi vrut. E si viata mea personala si nu-s obligata sa o impart cu toata lumea, daca nu vreau, iar Preziosa m-a ajutat cu Securitate absoluta. Ai mei, prietenii, cunostintele, iubitul, nimeni nu stie ca-s model de videochat la Preziosa.

  Si nici nu vor afla, atat ei, cat si alti oameni, pentru ca orice legatura cu Romania este oprita direct de catre Preziosa Iasi, asa ca pot lucra linistita aici, fara sa ma gandesc ca apar poze sau filme cu mine. Ca hai sa fim seriosi, asta e realitatea, sunt unele studiouri atat de incompetente incat nu-si ajuta modelele cu securitatea.

  La Preziosa poti lucra in liniste ca nu va sti nimeni ca ai castiguri de mii de dolari aici

  Si se trezesc toate ca afla nu stiu cine de ele… nu ca ar fi vai, cine stie ce problema grava, dar daca nu vrei sa se afle, nu vrei, si punct. Nu trebuie sa se creeze tot felul de situatii, ma bucur ca la Preziosa mi se respecta dorintele si se face tot posibilul sa fiu cat mai satisfacuta de acest job.

  Imi place sa vad cum o intreaga echipa de femei de la Preziosa Iasi isi da silinta sa fiu eu cat mai fericita si sa ma simt cat mai confortabil aici. Cand vezi aceste lucruri, n-ai cum sa nu te simti protejata, in siguranta. Iti ofera un sentiment de siguranta instantaneu, crede-ma ce zic.

  Nu e mai bine sa lucrezi cu astfel de studiouri, decat cu studiouri care nici macar nu se intereseaza de binele tau? Preziosa e in top cele mai bune studiouri din tara, iar castigurile zilnice ale unui model de aici arata asta (400, 500, pana la 2000 de lei castiguri zilnice+premii de pana la 2700 de lei pentru cele mai mari castiguri de pe tura de lucru dintr-o zi).

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img