More
  AcasăPreziosaCe trebuie sa faci ca sa castigi intre 400 si 2000 lei...

  Ce trebuie sa faci ca sa castigi intre 400 si 2000 lei zilnic la Preziosa?

  Daca ai auzit macar o data de Preziosa si de ofertele pe care le au acestia ca si studio de videochat, sigur ti-ai pus macar cateva intrebari. Cum ar fi… “cum este posibil sa castige fetele zilnic intre 400 si 2000 de lei aici?”. Asta sigur este o intrebare des intalnita in randul fetelor interesate sa fie modele de videochat la Preziosa Iasi.

  Raspunsul la aceasta intrebare este unul simplu, de fapt. Atat de simplu, insa pare atat de greu uneori pentru anumite fete… Stii de ce? Fiindca multe persoane au impresia ca banii cad din cer si cand vad ca nu e asa, nu le mai convine. Si devin neserioase… si cu fetele neserioase nu se castiga bani din videochat.

  Ca poate ai mai auzit de multe ori sa ti se spuna ca nu e adevarat, ca n-ai cum sa castigi banii acestia din videochat. Da, nu ai cum, daca esti o persoana neserioasa care nu vrea sa castige banii acestia. Eu asta vreau sa spun, ca de cand sunt model de videochat la Preziosa, nu am vazut fete sa se planga de bani.

  Ca sa castigi 2000 de lei zilnic la Preziosa, trebuie sa fii serioasa cu programul

  Pentru ca ele vor bani si daca vor asta, isi dau interesul, cum este si logic. Si fiecare fata castiga in functie de ambitia ei, nu pot sa fie toate la fel. Important este ca ele castiga, nu? Atata timp cat nu se plang ca nu se castiga bani, ce mai conteaza restul?

  Si ca sa-ti dau raspuns la intrebare… Cum castig eu si celelalte fete intre 400 si 2000 de lei zilnic la Preziosa Iasi? Uite asa, venim la studio la program, in primul rand. Stiu ca pare iesit din context, dar nu e. Programul la Preziosa e de 8 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana.

  Fiecare model isi alege zilele in care lucreaza si turele, adica e super flexibil si este la latitudinea fiecareia. Este multa libertate si flexibilitate in munca de la Preziosa, insa asta nu inseamna ca in momentul in care fetele isi stabilesc orarul, nu se tin de el. Eu daca imi aleg 4 zile de munca la Preziosa, pai ma tin de ele, tata.

  Asta e ideea, daca vrei sa castigi pana la 2000 de lei zilnic, te tii de cele 8 ore de munca. Haide, nu-mi spune ca e greu. Ca ospatar se poate munci de la 7 dimineata pana la 12 seara, numai in picioare si alergand, dar ca model de videochat la Preziosa nu se poate sa stai relaxata pe canapea 8 ore si sa vorbesti online?

  Stii bine ce zic… acesta este primul pas in castigarea banilor la Preziosa.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img