More
  AcasăPreziosaCe faci când nu știi ce plan mare să-ți împlinești? Cum te...

  Ce faci când nu știi ce plan mare să-ți împlinești? Cum te mai poți motiva?

  Știm perfect cum e starea asta. Că fiecare dintre noi trecem prin ea. Uneori știi perfect ce vrei în viață: să iei Bac-ul cu bine, să te muți singură, să fii cu băiatul care-ți place. Mai departe, lucrurile se complică. Parcă ți-ai dori o mie de lucruri, apoi în secunda următoare parcă nu știi ce vrei cu adevărat. Să știi că e normal să simți așa. Oricât ți s-a părea de ciudat, e uman să ai dubii, să nu știi încotro s-o iei, după ce să alergi. 

  La asta suntem noi foarte bune: să te orientăm un pic. Ușurel, cu sfaturi, cu păreri, prin discuții ca între prietene. Cel mai bine e să vorbim liber despre tot. Iar dacă știi mai puțin ce-ți place, începem cu ceea ce sigur nu-ți place. Ca să dăm deoparte pistele false. 

  Hai să ne gândim împreună la vise!

  Mai departe, te întrebăm ce te face să râzi, ce ți-ar pune un zâmbet pe față în fiecare dimineață. Și o luăm cu lucruri simple: poate un telefon frumos, parfumuri grozave, vreo geantă sau niște pantofi anume, de la un brand mare. Chiar dacă inițial nu te-ai fi gândit la lucruri din astea, știi ce se spune: pofta vine mâncând.

  Dacă te regăsești în unul din obiectele astea, facem imediat un plan. Ca să-l obții cât mai repede. Dacă e vorba de telefon, ținem cont dacă abia ești la început ca model. Un Iphone sau un Samsung costă în jur de 1.000 euro. Iar tu câștigi 1.500 abia, că ești după prima lună. Dacă pui deoparte doar 500 euro, telefonul e al tău luna viitoare. Putem chiar să-l luăm mai repede, că pe Emag se fac și micro-credite. Dar zic că n-are rost. Că peste o lună la Preziosa o să faci 2.000, poate 2.500 euro. Și atunci te complici degeaba. 

  Dacă e vorba de haine, ele sunt ok și pentru tine, să te îmbraci frumos când ieși în oraș, dar și pentru job. Modelele cu experiență de la Preziosa își fac chiar un buget pentru asta. Își dedică 10-15% din ce câștigă hainelor. Trainerele le fac rost de linkuri cu lenjerii, rochii, topuri frumoase și facem comandă la studio. Deci fetele depun zero efort și primesc tot ce își doresc. Ai putea să încerci și tu stilul ăsta, că sigur o să-ți placă să fii îmbrăcată wow.

  Ia-ți casa ta, sau o mașină! Chiar merită!

  Unele fete care spun că nu știu ce-și doresc zic asta pentru că nu au destulă încredere în forțele lor. Dacă aud de la alte modele că și-au luat mașină sau casă, sunt convinse că nu e pentru ele. Că nu pot ajunge vreodată să-și ia așa ceva. Aici intervenim noi. La Preziosa, asta e specialitatea noastră. Îți facem un plan cu cifre concrete, pe luni. Analizăm împreună cât câștigi și cât ai putea câștiga, în mod realist. Dăm deoparte banii pentru cheltuielile tale zilnice și vedem cât poți aloca proiectului tău. Așa îți demonstrăm că se poate.

  La fel, îți arătăm că se poate chiar mai repede decât crezi. Prin focus, organizare mai eficientă a programului la studio, îmbunătățirea unor detalii tehnice. De asta ne ocupăm noi. De la tine avem nevoie doar de un parteneriat sincer, deschis. În felul ăsta, mașina, apartamentul sau vacanța exotică la care visezi prind contur. Vezi în fiecare zi cum te apropii de ce am planificat împreună. 

  Așa fac toate modelele care știu puterea organizării. Și magia visării. Când visezi cu un plan în față, totul devine concret. Îți dă încredere, te mobilizează, te motivează să mergi înainte. Fiindcă știi că tu, care aveai dubii înainte, acum chiar poți să ajungi departe. Mai ales că te poți sprijini de noi în fiecare clipă.

  Hai să discutăm despre visele tale! Spune-ne ce gândești, unde te vezi peste 2 ani sau peste 5 ani. Ce mașină crezi că vei conduce atunci? Câte camere va avea apartamentul tău? Ce țări îți propui să vizitezi până atunci? Suntem aici să îți împlinești toate ambițiile!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img