More
  AcasăHeyluxÎncepi cursurile la facultate? La Heylux, te poți susține financiar!

  Începi cursurile la facultate? La Heylux, te poți susține financiar!

  Te apreciem mult pentru faptul că ești studentă. Respectăm enorm fetele care se gândesc la educația și viitorul lor. Știi însă că e destul de dificil să te întreții la facultate. Totul costă: taxele de școlarizare, cărțile de specialitate, chiria în oraș.

  De asta e o idee bună să te gândești la opțiunea videochatului în Iași. Jobul ăsta ți-ar rezolva toate problemele: ai avea resurse financiare și pentru facultate, și pentru toate celelalte. Hai să-ți explic mai pe larg cum putem face asta!

  1. Te angajezi la Heylux

  Primul pas e să te angajezi ca model la Heylux. Suntem Nr. 1 în videochat în Iași, avem tot ce ne trebuie ca să facem treabă bună. Ne ocupăm noi de toate formele legale ale colaborării. Ținem să te asigurăm că jobul ăsta rămâne secretul tău dacă vrei. Confidențialitatea e importantă și pentru noi.

  1. Alegi un program super-flexibil

  La Heylux poți lucra cu un program foarte flexibil. Tu alegi dacă vii pe tura de dimineață sau de noapte. La fel, îți alegi zilele din săptămână în care muncești. Poți să-ți lași libere, de exemplu, luni și miercuri, dacă ai cursuri în orarul de la facultate. În felul ăsta te poți duce la universitate și poți să faci și bani. Ai avantaje din ambele părți.

  1. Ai liber pentru sesiuni

  Pe lângă programul super-flexibil, avem înțelegere pentru tine când vine sesiunea. Știm că ai de învățat, că ești mai stresată, și găsim soluții privind orele online. Așa facem cu toate celelalte fete de la Heylux care sunt și ele studente în oraș.

  1. Te cazăm gratuit la Heylux

  Dacă îți lipsesc posibilitățile financiare, te ajutăm noi cu cazarea. Nu are rost să încerci în cămin. Credem că meriți condiții mult mai bune de locuire. Așa că te invităm într-un apartament închiriat de noi în Iași. Acolo au acces doar alte modele de videochat, niciodată bărbați. Deci ai unde să te odihnești și să înveți în liniște.

  1. Îți dăm bani de transport

  Ca să te deplasezi repede între casă, studio și facultate, îți dăm noi bani. Între 250 și 500 lei pe lună! Dacă vrei, îi dai pe benzina mașinii tale personale, dacă ai una. Sau pe taxiuri, pe ce vrei tu. Noi ne bucurăm să-ți facem viața mai ușoară și să-ți oferim maximă mobilitate.

  Astea sunt câteva din lucrurile pe care le facem pentru tine la Heylux. E începutul, baza. Mai departe, suntem alături de tine de fiecare dată când ai nevoie. Planificăm totul înainte, ca să știi că ai timp de toate. Fără emoții, fără să te preocupi de ceva.

  Avem zeci de modele la Heylux are fac și bani, iau și note bune. Ne bucurăm mult de succesele lor și le susținem din plin în parcursul lor academic. Tocmai pentru că știm foarte bine cât contează să înveți, să-ți deschizi orizonturile. 

  Unele fac apoi o carieră, altele mai stau câți ani la noi, după facultate, ca să facă mai mulți bani. Sunt modele care au terminat Medicina și adună bani pentru un cabinet medical propriu. Altele care au absolvit o specializare la FEEA și visează să-și lanseze propria afacere.

  Și atunci fac un calcul simplu: cu câteva zeci de mii de euro, în câțiva ani se pot apuca de orice. Își pot pune în practică toate cunoștințele deprinse din facultate. De asta sunt atât de energice și pozitive când vin la job.

  Poți prelua și tu spiritul ăsta. E un model de succes sigur, care îți garantează reușita pe termen lung. Obții și o diplomă utilă, faci și bani. Cu care îți concretizezi studiile. Sună atractiv, așa este?

  Ne bucurăm că revii în Iași pentru facultate! Abia așteptăm să te cunoaștem și să ne spui unde înveți. Apoi să vedem împreună cum faci mai mulți bani. Și dacă vrei să te cazezi gratis la noi. Te așteptăm cu mare drag!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img