More
  AcasăHeyluxIn timp ce altii se chinuie, eu m-am angajat la Heylux buletinul

  In timp ce altii se chinuie, eu m-am angajat la Heylux buletinul

  Doamneee, ce greu mi se pare acum sa ma duc la interviuri, sa-mi bat capul, sa ii conving pe angajatori ca-s potrivita pentru acel job, sa ma lupt… oh, ce pierdere de timp. Stau sa ma chinui pentru ce? Pentru a fi discriminata, platita prost, enervata si stresata in fiecare zi? Nu mersi, prefer de n ori jobul de la Heylux.

  Macar aici stiu ca m-am angajat cu un buletin si atat, n-a trebuit sa stau sa conving pe nimeni cat de potrivita sunt, sa stau cu orele sa vorbesc, sa dau probe si teste. Pentru mine e super obositor sa dau probe pentru interviuri, sa ma lupt pentru un job unde nici macar nu ma simt apreciata cum trebuie.

  Cel mai misto job in videochat din Iasi este la Heylux

  La ce conditii de munca sunt la unele joburi in Iasi, angajatorii ar trebui sa plateasca oamenii sa mearga la interviu, la cat de naspa sunt. Daramite sa mai ceara ei calificari, diplome… pentru ce le cer? Daca nu ofera nici macar 30% din ceea ce meriti?

  Adica pe bune, la Heylux se ofera acum 400 de lei la interviu, dar nici pe departe nu se poate compara cu celelalte joburi. Asta pentru ca jobul de la Heylux este si-un job misto, nu e unul oarecare. Cei 400 de lei oferiti fetelor la interviu nu sunt asa, pentru ca n-au ei angajati, ca la Heylux merg sute de fete zilnic la interviu.

  Banii acestia sunt dati in semn de apreciere, de garantie pentru fetele care vor sa lucreze aici, sa stie ca au dat peste un loc de munca ok. Dar din punctul meu de vedere, nu era nevoie sa primesc cei 400 de lei la interviu, ca oricum ma angajam.

  Pentru ca am vazut ca nu mi se cere sa am ani intregi de experienta, nu mi se cer studii superioare, nu mi se cere nimic, decat un buletin si dupa aceea castig zilnic din videochat intre 400 si 2000 de lei. Pai asa normal ca fug sa ma angajez, nici nu-mi trebuie mai multe.

  In ce conditii castig eu pana la 2000 lei zilnic… ai vrea si tu!

  Asadar, banii primiti la interviu au fost pentru mine precum un premiu si nimic mai mult, ca nu banii m-au convins sa ma angajez, ci faptul ca la Heylux totul e mult mai usor. Cum interesul meu este sa am bani multi si cat mai repede, nu m-a mai interesat altceva.

  Fiindca la Heylux m-am putut angaja atat de usor si am cele mai misto conditii de munca, nici n-am stat pe ganduri. Tu inca te chinui sa gasesti un job, sa mergi la interviuri? Iti zic eu, ia in considerare jobul de la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img