More
  AcasăHeyluxE de ajuns sa lucrez la Heylux sa pot avea in cont...

  E de ajuns sa lucrez la Heylux sa pot avea in cont cate 3000 dolari lunar

  Cu totii ne dorim sa avem mereu mai mult, sa muncim pentru mai multi bani, ne gandim la metode de a castiga bani, si asa mai departe. Consider ca e ceva normal ca oamenii sa incerce sa caute solutii, se numeste supravietuire. Cel putin eu asta am facut cand am dat, in sfarsit, de locul de munca de la Heylux.

  Am cautat pana am gasit. Si apoi am realizat: ce afaceri, ce stres zilnic, ce nebunii fara rost, cand exista joburi ca la Heylux? Adica pe bune, eu ma gandeam inainte la o afacere a mea. Dar apoi mai erau si consecintele: stresul, angajatii, problemele cu taxele, si teama ca se poate incheia oricand. Multa nebunie degeaba.

  Cu jobul in videochat la Heylux, castig o multime de bani

  Cand am semnat ca model la Heylux, am incheiat cu gandurile acestea. De ce-mi mai trebuie afacere, cand pot avea dintr-un job in videochat cate 3000 de dolari in conturi in fiecare luna? Si e si mai usor, e fara stres, nu lucrez decat 5 zile sic ate 8 ore pe zi.

  Cu afacerea proprie n-as mai fi dormit, pe cand la Heylux lucrez doar 8 ore pe zi si conturile bancare se umplu de bani. Vad cum in fiecare zi se inchid afaceri, cum se gasesc nereguli, cum nu gasesc angajati, cum angajatii sunt nemultumiti si asa mai departe.

  Pai eu, ca femeie, am nevoie de agitatia asta in viata mea? Iti spun eu ca nu! Eu trebuie sa traiesc ca o regina, iti zic eu. Orice femeie trebuie sa traiasca asa, sa nu lasi niciodata pe nimeni sa te faca sa te simti mai putin de atat.

  Cateva ore de videochat imi aduc mii de dolari

  Gandeste putin asa. Tu ai prefera sa fugi zi de zi cu acte si hartogaraie, sa innebunesti de cap pentru cateva mii, sau ai vrea acele mii sa-ti apara in cont, fara prea multa munca?

  Eu sunt angajata la Heylux si n-am nicio obligatie, banii imi vin mereu in cont si nu stau sa ma ingrijorez de alte prostii. Nici daca m-as fi strofocat n-as fi putut vreodata sa gasesc job mai bun decat jobul de la Heylux, videochatul e marfa.

  In cateva ore online ajung la venituri lunare de 2000-3000 de dolari, cine nu vrea asta. E nebunie, iti zic eu, mi-e cel mai bine asa si n-am de gand sa renunt la acest noroc peste care am dat cu locul de munca de la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img