More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio – despre marile avantaje ale videochatului premium

  Lucky Studio – despre marile avantaje ale videochatului premium

   

  Sunt angajată la Lucky Studio Iaşi de 1 an şi trei luni de zile. Vi se pare mult? Aflaţi că cel puţin încă un an de zile am de gând să rămân aici. Am găsit la acest job condiţii, atmosferă şi plată cum nu am mai întâlnit nicăieri. Unii privesc cu o oarecare reţinere domeniul videochatului, astfel vreau să vă ofer eu o imagine din „culise” – cum se desfăşoară lucrurile de fapt la Lucky Studio.

  Pentru cele ce nu ştiau asta deja, Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Şi-a câştigat pe bună dreptate titlul de studio de videochat premium, prin atenţia deosebită pe care ne-o acordă nouă, modelelor.

  Poate că te va surprinde, însă la Lucky Studio am parte de tot ceea ce îmi doresc. Nu e neapărat vorba aici de banii pe care îi câştig – bani ce fac de ruşine orice alt salariu pe care l-ar putea obţine o fată tânără, la început de drum în viaţă – cum s-ar spune. Condiţiile pe care le creează studioul pun accent pe mulţumirea noastră, a modelelor.

  Siguranţa şi libertatea de a alege sunt două lucruri pe care Lucky Studio Iaşi le oferă tuturor fetelor şi femeilor angajate. Pe partea de siguranţă sunt multe aspecte de avut în vedere: ai transport asigurat cu maşinile şi şoferiţele studioului, ai plată la zi şi aşa eşti sigură tot timpul că primeşti banii la timp, iar în studio nu intră niciun bărbat.

  În ceea ce priveşte libertatea de a alege, nici nu ştiu de unde să încep. Să vă spun de programul super-flexibil sau despre cum nu ştii să alegi camera în care vei lucra? Absolut toate camerele sunt decorate foarte elegant, iar la muncă poţi veni în funcţie de cum îţi permite programul personal – poate ai de făcut şi facultate sau mai ai şi un alt job. Poţi alege să fii plătită la zi, săptămânal sau lunar. Poţi lucra de la studio sau de acasă şi chiar poţi renunţa oricând. Cum să renunţi însă la aşa ceva?

  Lucky Studio Iaşi mi-a oferit bonusuri greu de imaginat timp de 1 an şi trei luni şi sunt sigură că le voi primi şi în continuare. Am primit serviciile oferite ca bonus la semnarea contractului – make-up, hair-style, şedinţe foto, transport şi cursuri de limbi străine – dar şi premii şi bonusuri în bani pe măsură ce îmi depăşeam recordurile la încasări. Jobul de model la Lucky Studio Iaşi este o alegere pe care cu siguranţă nu o regret!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img