More
  AcasăPreziosaAm vazut la Preziosa cat e de important sa lucrez alaturi de...

  Am vazut la Preziosa cat e de important sa lucrez alaturi de un studio!

  Acum ceva timp, in trecutul meu, a fost o vreme cand problemele financiare navaleau peste mine si dupa mai multe nopti nedormite in care am cercetat si am incercat sa caut un job bun, am descoperit videochatul. Fiindca pe atunci inca nu era atat de cunoscut acest domeniu, nu stiam de existenta unor studiouri precum Preziosa, asa ca am inceput de acasa, ca model independent.

  A fost greu la inceput, cu toate formalitatile acelea, dar pana la urma m-am descurcat. Aveam un laptop bunicel si o camera care vedea cat de cat clar pe vremea aia, si am inceput usor, usor. Mi s-a parut o varianta mult mai buna, in contextul in care lucram de acasa si ma puteam loga cand voiam eu.

  Stii care-i importanta videochatului alaturi de un studio?

  Adica mai aveam timp si de alte lucruri, nu doar munca. Plus ca ma simteam si-n siguranta, ca de acasa faceam ce voiam eu si nimeni nu afla, nu ma temeam ca poate aude cineva ca m-am apucat de asta. Aveam si o oarecare restrangere, nu voiam sa se afle, poate d-asta nici nu m-am interesat de munca la studio pe atunci.

  Si, fata de castigurile care erau, eu castigam de acasa oarecum dublu. Nu era cine stie ce, dar era ceva in plus. Nu stiam ca din videochat se pot castiga MULT mai multi bani, daca ai ajutorul necesar. Asta am constatat abia la Preziosa Iasi.

  Si multe lume spune ca prefera sa lucreze de acasa ca model de videochat, ca sa nu imparta banii cu studioul. Dar ma crezi ca acei 50% pe care ii dau acum studioului, nu ii castigam nici inainte ca model de videochat? Adica ce mi-e acum, ce mi-era atunci. E tot aia pentru mine.

  La Preziosa castig mai mult decat ca model independent!

  De fapt, nu, gresesc, nu e tot aia. Avand in vedere ca am inceput la Preziosa cu un comision de 50% si acum castig jumatatea mea cat nu castigam inainte ca model de videochat independent (avand 100% din castiguri), este o diferenta enorma, de la cer la pamant.

  Abia asa mi-am dat seama ce poate insemna munca la un studio, unde primesti ajutor si tot ce trebuie. Pai la Preziosa am primit din start o camera amenajata super, cu multe lucruri scumpe, mobilier de zici ca era desprins din basme, un calculator super performant si o camera de filmat care parca se vede mai clar decat realitatea.

  Numai din acest punct de vedere am avut un avantaj cu Preziosa Iasi, ca eu acasa n-aveam asta. Mai mult, ma temeam degeaba ca se afla, ca de cand sunt la Preziosa, am foarte multa discretie. Tocmai ca daca am ajutor, mai greu se poate afla decat daca lucram de una singura.

  Ca acum am o echipa in spatele muncii mele de la Preziosa si ei se ocupa de securizare si tot ce-mi mai trebuie. Asadar, mi-e mai bine ca acum castig 5970 de lei ( dupa ce impart cu studioul) lunar la Preziosa, ca inainte nici macar atat nu castigam.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img