More
  AcasăLucky StudioSocializarea pe site-urile de videochat imi aduce 2700 dolari lunar la Lucky...

  Socializarea pe site-urile de videochat imi aduce 2700 dolari lunar la Lucky Studio

  Unul din cele mai misto lucruri in viata este faptul ca pot fi angajata la Lucky Studio, unde castig banii asa cum nimeni nu s-ar astepta. Sunt norocoasa ca pot lucra in acest studio de videochat din Iasi, unde pot spune ca am o cariera, si una chiar foarte frumoasa.

  Dupa atata timp de cand sunt aici, inca ma consider speciala si norocoasa ca am numai reusite in viata datorita locului de munca de la Lucky Studio. Cati ani sunt, oare, de cand sunt aici… Hmmm, m-am angajat dupa vreun an sau doi de la lansarea studioului, asta insemnand vreo 6 ani.

  Am avut luni la Lucky Studio in care am castigat chiar si cate 10000 de dolari

  dolari Lucky Studio
  dolari Lucky Studio

  Sunt la Lucky Studio de vreo 6 ani, cam asa. Sunt si printre cele mai vechi modele de videochat de aici, dar ma simt atat de noua si fresh, zici ca ieri m-am angajat! N-am avut timp sa ma plictisesc in toti acesti 6 ani si rareori am avut zile proaste, in care am castigat mai putini bani decat ma asteptam.

  Atmosfera a fost mereu placuta si n-am avut de ce sa ma plang. Ai spune ca daca lucrez numai printre femei, ar fi existat putina ranchiuna intre noi, dar n-a fost vorba de asa ceva. Se pare ca am primit chiar mai mult suport si ajutor de la fetele de aici decat de la prietenele mele.

  Vechimea in acest studio si-a aratat cuvantul de cele mai multe ori, experienta in videochat aducandu-mi de multe ori si cate 10.000 de dolari lunar. Aveam luni in care-mi putea cumpara cate o masina pe fiecare luna, banii veneau cum nici nu ma asteptam.

  Acum lucrez foarte putin la studio, dar tot am 2700 dolari lunar

  dolari Lucky Studio
  dolari Lucky Studio

  Si faptul ca-s atat de veche in domeniu mi-a adus multe avantaje. De exemplu, imi cunosc deja majoritatea admiratorilor online si de cele mai multe ori castig sute de dolari doar pentru ca vorbesc cu ei pe net. Pur si simplu ei intra pe pagina mea si mai vorbim, despre ce am facut eu, despre ce au facut ei, si uite asa vin banii.

  Si nu te gandi ca acum n-as putea castiga la fel de multi bani ca inainte. Insa, in ultima vreme, a intervenit ceva si vin putin mai rar la studio, pentru ca am niste lucruri de rezolvat. Iar fetele de la Lucky Studio au fost super intelegatoare cu asta si mi-au permis sa vin cand am eu chef.

  Dar, chiar si asa, oricat de rar as veni, tot plec cu 2700 de dolari acasa, doar din socializat cateva ore pe zi. Cum sa renunt la asa ceva?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img