More
  AcasăLucky StudioLucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iasi de...

  Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iasi de 10 ani

  Sunt multe, foarte multe studiouri de videochat Iasi in acest moment si fetele au de unde alege, daca asta vor sa faca, insa… toate aceste studiouri sunt cele mai profesioniste? O fi ele multe, dar foarte putine au experienta in domeniu, foarte putine activeaza de zeci de ani, asa cum se intampla cu Lucky Studio Iasi.

  Daca stau sa ma gandesc bine, e printre putinele studiouri care s-au deschis in 2008 si rezista inca de pe atunci. Iar cuvantul “rezista” e putin extrem, fiindca studioul n u a facut altceva decat sa aiba un succes continuu inca de pe atunci, competitia nici nu ii putea face fata.

  M-am exprimat asa putin mai sus deoarece in unele cazuri chiar asa e, se deschid tot felul de studiouri si abia rezista pe piata, fiindca nu stiu cum sa-si tina modelele langa ei, asa ca Lucky Studio. La Lucky Studio de-a lungul anilor au fost sute de fete care s-au angajat si multe lucreaza chiar si acum, dupa atatia ani.

  Fiindca e greu sa renunti la toate beneficiile pe care le pune la dispozitia modelelor, stiu asta din proprie experienta. Cand m-am angajat la Lucky Studio, erau mai putine beneficii ca acum, ce e drept, dar tot a fost minunat sa lucrez aici. Pe parcurs, acestia au creat tot felul de conditii pentru modele.

  Spre exemplu, incepem cu inceputul. Fiecare model poate beneficia de cazare gratuita la angajarea la Lucky Studio, iar aceasta cazare consta in lux si frumusete, asa ca nu te teme, studioul nu te cazeaza oriunde. Mai apoi, mai este si transportul zilnic gratuit, care se ocupa cu transportul modelelor non-stop, scutindu-ne de multa cheltuiala.

  Bineinteles ca la studio, odata ce am ajuns, mi se face machiajul, pentru ca si asta e gratuit la Lucky Studio, iar cand pasesc catre camera mea, am parte de cel mai frumos drumusor posibil. Totul e frumos in jurul meu, e armonios, mobilierul e ales bine, cu bun gust, totul miroase frumos si arata splendid, la fel si camera mea si toate celelalte camere.

  Chiar nu-si are rostul sa descriu eu prea mult studioul sau beneficiile ce tin de acesta, fiindca le poti vedea oricand cu ochii tai. Vei vedea cum este sa castigi pana la 1200 de lei zilnic si sa-ti si primesti banii dupa fiecare tura la Lucky Studio, asa cum primim toate, vei vedea cum e sa primesti bonusuri de fidelitate de pana la 12.600 de lei si bonusuri saptamanale care iti aduc un comision din castiguri de pana la 80%…. vei vedea totul.

  Si-ti va placea. Vei iubi sa lucrezi in aceasta echipa de femei care ne arata ce e succesul de 10 ani de zile incontinuu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img