More
  AcasăAngajari videochatImi pot plati toate taxele la facultate din banii castigati la Preziosa

  Imi pot plati toate taxele la facultate din banii castigati la Preziosa

   Se intampla ca in foarte multe situatii, parintii sa nu-si poata permita sa tina copiii prin scoli sau facultati. La noi in tara, cel putin, se intampla asta foarte des, iar acesta e motivul pentru care majoritatea pleaca in strainatate. Nu toti isi permit sa faca o facultate, din cauza taxelor foarte mari. Daca n-as fi lucrat la Preziosa, nici eu nu mi-as fi permis.

  Eu oricum renuntasem deja la un an de facultate dupa ce am terminat liceul. Taxa la facultatea la care voiam eu sa merg era de 4.000 de lei pe an, iar eu nu mi-as fi permis asta nici in ruptul capului. Cum, cand ai mei aveau impreuna 1.800 de lei, iar pe langa asta mai am si 4 frati?

  Doar la Preziosa pot castiga banii necesari pentru studiile mele

  videochat preziosa iasi
  videochat preziosa iasi

  Iti dai seama cat este de greu, mai ales la cate cheltuieli sunt intr-o casa si la cat de scumpe au devenit acum toate lucrurile. Asa am pierdut eu un an dupa ce am terminat liceul, pentru ca n-am avut bani de facultate.

  Dar in acest timp in care am stat acasa, am cautat solutii si am realizat ca pot sa lucrez oricand ca model de videochat la Preziosa. Desi am stiut ca ai mei poate n-o sa fie de acord cu acest job in Iasi, nu m-a interesat. Viitorul meu a fost mult mai important.

  Chiar si asa, oricum ei n-aveau de unde sa afle ca lucrez ca model de videochat la Preziosa, pentru ca aici am parte de discretie 100%. Deci numai daca le spun eu ei pot afla. Asadar, pot castiga bani linistita aici.

  Ca orice alt om, aud si eu barfele de la alti oameni si asa am auzit si de jobul de la Preziosa de la niste prietene. Spuneau si ele ca ar cunoaste niste modele de videochat de la Preziosa care castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, iar eu m-am documentat sa vad despre ce e vorba.

  Lucrez de 5 luni la Preziosa si sunt foarte multumita de tot de aici!

  videochat preziosa iasi
  videochat preziosa iasi

  La scurt timp, m-am angajat ca model de videochat si lucrez la Preziosa deja de 5 luni si nu-ti pot descrie cat de multumita sunt! In prima luna de videochat am strans banii pentru taxa din primul an, deci iti dai seama cat de multi bani se castiga in acest studio de videochat din Iasi.

  Si nu te gandi ca n-am mai mancat sa strang banii aceia!:)). Deci nu, la Preziosa chiar se castiga foarte bine si plus de asta ca transportul si cazarea e gratis aici, + machiajul si alte accesorii, training si toate cele. Daca toate-s gratis, normal ca eu n-am avut pe ce sa cheltui asa multi bani. Sunt fericita, pot avea un viitor datorita banilor castigati la Preziosa!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img