More
  AcasăLucky StudioCine lucreaza la Lucky Studio, ce fel de fete?

  Cine lucreaza la Lucky Studio, ce fel de fete?

  In acest moment nu-mi doresc sa jignesc pe nimeni, vreau doar sa spun o realitate astfel incat toata lumea sa o poata intelege. De multe ori am impresia ca unii oameni cred ca daca sunt fete care se angajeaza ca modele de videochat la Lucky Studio, automat acele fete n-au nimic in cap, nu au studii, diplome, n-au luat Bac-ul sau mai stiu eu ce alte fabule.

  Oameni buni, oare voi auziti ce spuneti acolo? Doar pentru ca eu, de exemplu, sunt model de videochat la Lucky Studio, voi presupuneti ca gata, nu am niciun studio? Tin sa mentionez ca am terminat o facultate, dar ce vina am eu ca traim intr-o tara de toata jena?

  Ce vina au modelele de la Lucky Studio ca salariile in alte parti sunt mici?

  Sau ce vina am eu ca unii din voi ati votat pentru cine nu trebuia si acum toata tara sufera si stam si ne chinuim pe 2-3 lei? Hm? La asta nu v-ati gandit, nu? Aveti impresia ca la Lucky Studio lucreaza fete fara minte? Din contra! Intr-o societate in care fetele lucreaza peste 10 ore pe zi pentru 1000 de lei, niste fete de la Lucky Studio care zic putine vorbe si castiga de 5-6 ori mai mult mi se par net superioare!

  Nu vreau sa fac diferente, dar mi se pare ca mai multa minte au fetele de la Lucky Studio, ca le duca capul sa castige mii de dolari din vorbe! Daca toate fetele puteau sa faca asta, de ce mai lucreaza pe 10 milioane? Crezi ca le place? Poate ele asta iti spun, dar iti spun eu ca nimanui nu-i place sa aiba 1000 de lei lunar!

  Cu totii vrem ceva mai bun, cu totii vrem multi bani, hai sa nu ne ascundem. Ca nu mai e un secret ca banii au toata puterea in societate. Si daca sunt oameni care au impresia ca pentru a fi model de videochat la Lucky Studio nu-ti trebuie minte, ca n-ai luat bacul sau stiu eu ce, foarte urat din partea lor.

  Modelele de la Lucky sunt femei destepte si independente!

  La Lucky Studio lucreaza chiar si fete care au facut Dreptul, Medicina, Finante si banci… sunt foarte multe femei care au studii superioare, si sunt si fara studii, dar asta nu inseamna ca nu le merge mintea. Tu crezi ca o femeie care castiga pana la 500 de dolari in 8 ore din vorba e naiba si prostuta?

  Ia gandeste-te de doua ori. Eu zic ca nu exista femeie mai desteapta decat un model la Lucky Studio, de exemplu, care din zambete si vorbe ajunge unde vrea ea. In fond, la Lucky Studio poate lucra oricine vrea, dar asta nu inseamna ca nu e un job respectabil. In adancul lor, cred ca toate romancele ravnesc sa lucreze aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img