More
  AcasăPreziosaPreziosa ma multumeste in feluri in care alte joburi n-ar putea in...

  Preziosa ma multumeste in feluri in care alte joburi n-ar putea in zeci de ani!

  As putea sa muncesc si 10 ani in acelasi loc, sa ma straduiesc sa pun bani deoparte luna de luna si tot n-as putea sa obtin aceleasi lucruri pe care jobul la Preziosa mi le aduce in cateva luni, un an, doi sau maxim 3 ani de zile de videochat. Tinand cont si de faptul ca la majoritatea joburilor se lucreaza zi de zi, CLAR mai mult de 8 ore.

  Pe cand la Preziosa lucrez doar 5 zile la alegere, cu 2 zile libere in fiecare saptamana, iar orele de munca nu trec de cifra 8. Daca vreau eu sa fiu model de videochat la Preziosa mai mult de 8 ore pe zi, e problema mea, dar programul de munca e de 8 ore, dintre care o ora este pauza.

  Mai degraba lucrez la Preziosa, unde stiu sigur ca am castiguri mari garantate

  Ba chiar mai mult, de obicei cand te angajezi undeva, programul ti-l stabileste angajatorul, pe cand la Preziosa mi-l stabilesc eu, in functie de cum imi place. Daca nu-mi place sa lucrez de dimineata, aleg tura de la amiaza sau de seara. Daca nu vreau tura de seara, o aleg pe cea de dimineata si tot asa.

  Iar in orice moment pot schimba acest program, fiindca nimic nu este stabilit fix. Daca maine lucrez pe tura de la amiaza, o pot schimba sau pot sa nu merg deloc si pot merge in alta zi, nu e nicio problema. E chiar dupa cum imi place mie, atata timp cat sunt fericita.

  Pe asta se bazeaza echipa de la Preziosa, sa fiu eu cat mai fericita. Daca sunt bine dispusa, bineinteles ca si banii ca model de videochat apar, pentru ca nimeni nu poate avea castiguri cand n-are chef de nimic, nu? Asa ca, atata timp cat eu sunt bine, si echipa de la Preziosa este bine.

  Oricine ar da orice pentru cateva din avantajele de la Preziosa Iasi

  Pana ca restul angajatorilor sa poata oferi macar jumatate din lucrurile spuse de mine mai sus o sa mai treaca multi ani! Si-as putea continua si cu faptul ca Preziosa probabil e singurul angajator care pune la dispozitie masini care transporta modelele in fiecare zi pe gratis, o vila unde se cazeaza pe gratuit si servicii care costa milioane si care, de asemenea, sunt si ele gratis.

  Preziosa e cu mult peste alte joburi, de aceea nimeni n-ar putea sa intreaca tot ceea ce-mi ofera acesta. Chiar si cu banii… de fapt, cu banii nu cred ca ar putea nimeni sa se egaleze, daca numai bonusurile saptamanale ajung la suma de 2000 de euro,  imagineaza-ti cine ar putea egala asta!

  De castigurile zilnice nici nu mai zic! Crede-ma, stiu ca pana si un an la Preziosa e mai productiv decat 10 ani alta parte!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img