More
  AcasăHeyluxOricate joburi as avea, tot Heylux mi-l ofera pe cel mai bun

  Oricate joburi as avea, tot Heylux mi-l ofera pe cel mai bun

  M-as putea angaja in 100 de locuri diferite din Iasi si garantez 100% ca in niciunul din acele locuri nu voi avea macar 50% din avantajele pe care le am in videochat Iasi la Heylux. N-am lucrat in foarte multe locuri pana acum, poate doar in 5-6 locuri de-a lungul a 3 ani de zile, insa mi-a fost de ajuns sa-mi dau seama de multe lucruri.

  Prima data cand m-am angajat n-am rezistat decat 3 luni in acel loc, dupa 3 luni mi-am dat demisia si nici ca mai voiam sa aud ceva de acel job. Imi tot spuneam ca daca toate joburile in Iasi sunt ca acela, mai bine ma las naibii de toate si plec sa muncesc in strainatate pe bani mai multi.

  Insa ideea de a-mi lasa casa nu prea imi suradea. Voiam sa fiu fericita si implinita la mine acasa. Ce, n-am dreptul asta? Orice romanca il are. Numai ca vina este a angajatorilor ca nu se complica sa ofere mai mult angajatilor. Majoritatea se complac cu minimul pe economie si aia e, nici ca ii intereseaza mai mult.

  La Heylux nu-mi trebuie zeci de diplome sa ma angajez si sa castig mii de dolari

  Doamne fereste sa dea ei 3-4 milioane in plus la salariu! Ce, ai studii superioare, ai vreo 3 facultati facute care sa arate ca meriti acei 3 milioane?! Sunt sarcastica, evident, dar ti-ai dat seama ce vreau sa spun. Angajatorii cer mult prea mult, daca se poate sa ai 20 de ani de experienta si nu stiu cate diplome. Da-o naibii de treaba…

  In ritmul acesta nu ajungem nicaieri. Si-asa am tot lucrat timp de 3 ani, in diferite locuri de munca despre care n-am nimic bun de zis. Acelasi salariu de nimic, acelasi mediu de munca fara viata si enervant si aceiasi sefi cu prea multe pretentii. Mi-a fost de ajuns sa lucrez atat sa-mi dau seama de cateva lucruri:

  Aceste lucruri le gasesti doar la Heylux, crede-ma!

  • Nici 100 si nici 1000 de joburi daca as mai avea in Iasi nu o sa se compare la bani cu Heylux (aici se castiga pe zi, iar comisionul de pana la 80% imi aduce de la 400 pana la 2000 de lei zilnic + bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei)
  • Niciunul din acele joburi din Iasi n-o sa-mi ofere cazare+transport+sedinte foto/video/infrumusetare/make-up gratuite+bonusuri de angajare uriase+accesorii+conditii impecabile de munca+un contract legal in videochat.
  • La niciun job din Iasi n-o sa-mi pot alege ca la Heylux propriul program de munca si nici n-o sa fiu atat de libera sa muncesc cum vreau in camera mea de logare cum e la Heylux!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img