More
  AcasăHeyluxStiai ca Heylux ofera 2700 lei pentru cel mai mare castig dintr-o...

  Stiai ca Heylux ofera 2700 lei pentru cel mai mare castig dintr-o zi de videochat?

  De-ar sti iesencele care sunt cu adevarat toate lucrurile bune de care beneficiez eu ca model de videochat la Heylux, toate avantajele acestui job in Iasi, cred ca toate companiile ar da faliment. Pentru ca toata lumea ar vrea sa lucreze la Heylux si nu ar mai lucra nimeni in alta parte, cel putin femeile nu.

  Ca jobul de la Heylux este unul pentru femei. Pentru femei, unde lucreaza NUMAI femei, tin sa mentionez. Singurul “barbat” e motanelul care sta in studio, care oricum nu mai este barbatel, caci a fost sterilizat :))) si oricum e un dulce, ca vine pe la toate fetele si asteapta sa fie mangaiat.

  2700 de lei pentru cel mai mare castig. Cum ar fi sa pleci acasa cu 3500 lei intr-o zi?

  Tare ne mai distram cu el la studio. In afara de asta, nici urma de alt sex in afara de cel feminin. Dar nu pot numi acesta un avantaj, pentru ca Heylux a promis asta de cand a lansat studioul si asa a ramas. Consider ca studiourile nu ar trebui sa numeasca “avantaj” faptul ca-s formati numai dintr-o echipa de femei.

  La Heylux avantajele sunt altele. Primul avantaj cu care incep e si preferatul meu, pentru ca de fel sunt o persoana competitiva. Daca nu castig ceva, fac urat :))) Mereu mi-a placut sa fiu prima, sa castig totul, nu stiu de ce. Poate este in natura mea, nu m-a interesat motivul.

  Tot ce stiu este ca imi place competitia, imi place sa fiu motivata de ceva anume. Si de asta spun ca primul avantaj de la Heylux este preferatul meu, deoarece mai nou studioul acesta a abordat un sistem de premiere: pentru cel mai mare castig dintr-o tura de videochat studioul ofera o suma de 2700 de lei.

  In acest studio ma pot imbogati in cativa ani, normal ca raman aici!

  Sa spunem ca lucrez pe tura de dimineata. Daca in dimineata aceea eu sunt putin mai determinata si castig, sa zicem, vreo 800 de lei, ghici ce primesc din partea studioului? 2700 de lei. Asadar, castigul meu din acea zi este de 3500 de lei. Cine a mai pomenit asa ceva, sa pleci acasa cu o suma atat de mare dintr-o simpla zi?

  Pai numai acest aspect ar putea atrage toate iesencele la Heylux, ce rost ar mai avea sa spun ca se castiga zilnic pana la 500 de euro intr-o zi, ca bonusurile sunt cele mai mari din tara, sau ca transportul si make-upul sunt gratuite aici? Cand vii la Heylux ca model de videochat, vezi cu ochii tai toate aceste minunatii si e mai bine sa te bucuri de ele, decat sa le auzi de la mine.  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img