More
  AcasăHeyluxCat castig la Heylux e de ajuns pentru o viata ca-n basme

  Cat castig la Heylux e de ajuns pentru o viata ca-n basme

  Pentru mine nu este nevoie sa-mi doresc foarte multe lucruri de la viata ca sa pot fi fericita. Un singur lucru imi este de ajuns: jobul de la Heylux Iasi. Videochatul in acest studio de videochat imi este de ajuns pentru a avea orice, nu exista lucru pe care sa nu-l pot obtine din banii castigati aici.

  Asadar, nu trebuie sa imi doresc luna de pe cer sau sa fug dupa sute de lucruri care sa-mi aduca niste bucurii in viata, e mai mult decat de ajuns sa ma angajez la Heylux si lucrurile o sa vina de la sine. Pentru ca pana la urma totul sta in bani.

  Daca ii ai, ai totul, believe me. Been there, stiu cum este sa n-ai nimic si apoi sa am bani dintr-odata, sa vad cum totul mi se asaza la picioare treptat. Deoarece asa se simte cand ai bani, parca lumea ti se asaza la picioare si nimic nu te mai poate opri.

  Oricand imi propun sa fac ceva, banii si timpul imi permit asta

  Si tu n-ai vrea acest sentiment in fiecare zi? N-ai vrea sa te trezesti dimineata sa spui ca vrei sa mergi, spre exemplu, la o zi de spa si masaj, sau la therme, sau oriunde altundeva, iar banii sa nu te impiedice? Sa spui ca vrei sa mergi oriunde si banii si timpul sa-ti permita.

  Ca stii bine ca jobul in videochat la Heylux iti ofera timp si bani cat nu poate nimeni altcineva, asa ca nu vad o persoana in lumea asta capabila sa refuze asa oferta ca jobul de aici. Am avut si o viata grea, dar acum o am ca-n basme, poate chiar mai bine.

  Un singur castig la Heylux este de ajuns sa-mi lumineze ziua si n-am cum sa fiu vreodata trista in acest fel. Poate daca era un job cu suisuri si coborasuri, nu ma mentineam mereu pe pozitia asta, nu eram in orice timp al zilei fericita. Insa luand in considerare ca fiecare zi este o zi cu castig la Heylux, mereu sunt intr-o stare buna.

  Heylux imi demonstreaza de ce viata e frumoasa cand ai bani

  Azi pot merge la Heylux cu buzunarul gol si de acolo plec in 7 ore cu el plin, apoi merg la shopping, merg sa ma distrez cu prietenii, sa-mi traiesc viata asa cum trebuie. Ca una am, ce conteaza cum castig banii acestia, daca ii castig din videochat la Heylux, atata timp cat asta ma face fericita?

  Te-ai simti mai bine daca as spala podele pe 1000 de lei si n-as avea nicio fericire in viata? Eu ma simt mai bine ca model de videochat la Heylux, ca 1000 de lei ii castig intr-o zi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img