More
  AcasăHeyluxDin jobul tau iti permiti sa dai 950 lei numai chirie, ca...

  Din jobul tau iti permiti sa dai 950 lei numai chirie, ca mine?

  Problema cu banii este veche de mult timp in tara noastra. Toata lumea s-a si resemnat cu un nivel scazut de trai, cu lucruri ieftine, cu economii, cu limitari la bani. Eu nu pot asa ceva, sincera sa fiu. De cand lucrez la Heylux, eu dau numai 950 de lei pe-o chirie, ca imi permit sa stau intr-un apartament misto, deoarece castig destui bani aici.

  Eu cum as fi putut sa traiesc din minimul pe economie care nu este mai mare de 1.000 de lei lunar, daca atat dau numai pe chirie lunar? :)) Da, este adevarat, puteam alege o chirie mai ieftina. Dar de ce sa fac asta, cand stau intr-un apartament de fita, super misto, unde am toate conditiile?

  Tu n-ai vrea sa stai in lux? Sa ai bani pentru o viata frumoasa?

  Haide, o viata am, de ce sa o irosesc stand in chirii in care peretii cad peste mine?=)) Asta e adevarul. Multe romance stau in camere de camine sau garsoniere vai de capul lor, pentru ca-s ieftine chiriile. Eu nu vreau sa fac asa ceva, cand stiu ca pot castiga mai mult de 70 de milioane lunar la Heylux.

  Pardon, 7.000 de lei noi, mai nou asa se spune. Cam pe limbajul nostru asa este, 70 de milioane, intelegi tu… Oricum, n-are cum sa-mi spuna cineva ca exista ceva mai bun decat asta. Adica, scuza-ma. Merg si stau 8 ore la munca (ca nu stau 8 ore incontinuu online la Heylux, am si pauze, ce daca-s model de videochat) si plec cu peste 400 de lei in mana.

  Pai de ce sa nu fac asta, cand e avantajos? Zi-mi tu. Tu te chinui probabil cu un salariu nu mai mare de 1.200 de lei, cand stii ca meriti mai mult. Nu vrei si tu sa mergi la shopping, sa mergi in oras, sa stai intr-o chirie frumoasa, sa nu te temi ca n-ai cu ce plati cheltuielile?

  Ma bucur de multe privilegii ca model de videochat la Heylux

  Mai pe scurt, sa nu te temi pentru ziua de maine, sa fii linistita. Asta e ideea, sa ai un job care iti aduce liniste, care iti asigura veniturile lunare. Si nimic nu imi asigura mai bine veniturile lunare decat jobul de model de videochat de la Heylux. Eu nu fac si n-o sa vreau sa fac altceva o buna perioada de timp de acum incolo. Vreau sa profit cat pot de aceasta viata de rasfat pe care-o am datorita acestui job.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img