More
  AcasăHeyluxHeylux este singurul studio din Iasi care ofera bonusuri de pana la...

  Heylux este singurul studio din Iasi care ofera bonusuri de pana la 3.000 lei saptamanal

  Eu vorbesc de Iasi, pentru ca de aici sunt si ma limitez la aceasta zona, dar sunt cam sigura ca Heylux este cel mai bun si din restul tarii, nu doar din Iasi. Oricum, nu intru in detalii de acest gen, acest lucru poate fi dovedit usor. Eu vreau sa vorbesc de bonusurile saptamanale pe care le-a infiintat acest studio de videochat.

  De ceva timp, fetele angajate ca modele de videochat la Heylux beneficiaza de cate un bonus saptamanal. Absolut fiecare dintre ele poate primi din partea studioului in fiecare duminica o suma de la 300 de lei si paaana la 3.000 de lei. Eu ma aflu printre modelele care primeste intre 300 si 900 de lei bonus in fiecare duminica.

  Eu am momente cand am bonusuri de 1.000 de lei saptamanal

  Inca n-am atata experienta in acest domeniu incat sa castig bonusuri atat de mari, dar stiu ca voi avea. Ideea e ca aceste bonusuri depind de castigurile pe care le am ca model de videochat, normal. Ca doar nu le ofera studioul asa, pur si simplu. Nu se numesc bonusuri de performanta degeaba.

  Sunt bonusuri care calculeaza performanta, nu? De exemplu, pentru niste castiguri saptamanale de peste 3.000 de lei, mai primesc 1.000 de lei bonus. In 4 saptamani de bonus la Heylux pot avea 4.000 de lei lunar, numai din acestea. Adica nu castigurile mele, ci bonusuri de 4.000 de lei. Din asta pot trai super lejer:)).

  Eh, nu castig eu mereu atat, dar in general am cam peste 2.500 de lei saptamanal. Sa nu te sperii, ca nu e greu deloc sa castigi banii astia la Heylux. Ce, ti se pare greu sa castigi 2.500 de lei saptamanal ca model de videochat? Ha, nici gand! E super usor, se castiga si mult mai bine la Heylux.

  Crezi ca e greu sa castigi banii astia? La Heylux nimic nu e greu!

  Sunt fete care au chiar si peste 3.500 de lei saptamanal, pentru ca-s ambitioase. Trebuie sa si stii ce vrei de la viata, ca daca nu esti sigura, videochatul nu e pentru oricine. Trebuie sa stii ca vrei bani, ca vrei alta situatie financiara, sa fii ambitioasa. Daca esti, castigurile vin de la sine, cum vin si pentru mine.

  Din niste investigari rapide, am si aflat ca Heylux este singurul studio din Iasi care ofera bonusuri saptamanale atat de mari, pe langa castigurile de peste 300 de lei pe care le au fetele aici. Iti dai seama? Bonusuri care pot dubla veniturile. Bani, o multime de bani!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img