More
  AcasăJob-ul meuCum m-am angajat la Lucky Studio

  Cum m-am angajat la Lucky Studio

  Nu aş putea acum să spun exact ce m-a făcut să mă angajez la Lucky Studio. Poate că a fost vorba de nevoia de bani – deşi mă descurcam onorabil şi înainte. Poate că a fost vorba de nevoia de a reuşi pe cont propriu – deşi reuşeam să mă descurc destul de bine, făceam şi facultate şi mai aveam şi un job part-time. Poate că simţeam nevoia să fiu apreciată – chiar nu ştiu care a fost motivul. Ce pot să vă spun este că nu regret deloc alegerea făcută.

  Cum am ajuns să mă angajez la Lucky Studio? Am văzut câteva reclame şi anunţuri care mi-au atras atenţia – peste tot prin Iaşi le puteai vedea. Am avut o reţinere totuşi, pentru că aveam un program destul de aglomerat – şi muncă şi facultate. Mi-am spus totuşi să încerc, dar am vrut să mă documentez puţin înainte.

  Am citit câteva articole şi am făcut câteva căutări online pentru a vedea despre ce e vorba. Am găsit doar păreri bune şi cuvinte de laudă, ceea ce mi-a ridicat încă un semn de întrebare – oare chiar aşa să fie? Trebuia să mă conving aşa că mi-am făcut curaj şi împreună cu cea mai bună prietenă am mers până la Lucky Studio. Cu interviuri programate, bineînţeles.

  Ceea ce am văzut acolo ne-a convins aproape instantaneu pe amândouă. Doar fete zâmbitoare, amabilitate, respect şi subliniez încă o dată – doar fete! Înainte nu aveam prea mare încredere în mine, însă acum situaţia stă cu totul altfel. La Lucky Studio mi s-a spus că sunt frumoasă, că am potenţial, deşi nu am dimensiuni de fotomodel. Nu eram nici machiată, aveam doar zâmbetul pe buze şi un gram de speranţă.

  Interviul l-am trecut cu brio atât eu cât şi prietena mea. Ea era mai neîncrezătoare la început, dar a fost convinsă în cele din urmă. Aşa am ajuns ca din aceeaşi zi să începem să lucrăm.

  Ce să vă mai spun? Din prima am fost luate în primire de fetele de la make-up – parcă nici nu ne recunoşteam după ce am fost aranjate! A urmat apoi şedinţa foto pentru portofoliul de prezentare, portofoliul de model pe care îl are fiecare dintre fete. Absolut uimitor! Când am mai văzut şi cum arătau camerele în care urma să lucrăm, nu ne mai venea să plecăm de acolo. Orele de muncă au trecut mai repede decât m-am aşteptat şi la final am mai avut o surpriză: am încasat banii pentru orele lucrate. Lucky Studio oferă lucrul acesta, pentru ca modelele să se simtă în siguranţă din punct de vedere al banilor.

  Cam aşa am ajuns eu să mă angajez şi ştiu că mai sunt fete modele care au avut aproximativ aceeaşi situaţie. Ce părere aveţi? Nu sună tentant?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img