More
  AcasăAngajari videochatBonus de 4.300 de lei pentru angajarea in videochat la Heylux! Iti...

  Bonus de 4.300 de lei pentru angajarea in videochat la Heylux! Iti inchipui asa ceva?

  De cate ori ai primit un bonus de angajare de cel putin 1.100 de lei de la o anume firma? Sunt sigura ca nu prea se intampla asta. Cel putin, eu am intalnit acest lucru numai la Heylux, unde mi s-a oferit sansa de a alege un contract de angajare pe o anumita perioada de timp, iar in schimb primeam un premiu: o suma intre 1.100 si 13.000 lei.

  In functie de perioada contractuala aleasa si cu cat era mai lunga, cu atat primeam un bonus de angajare mai mare. Fiindca am vrut sa vad cum este videochatul in cel mai bun studio de videochat din Iasi, am decis ca voi semna un contract pe un an de zile.

  Am semnat un contract de un an la Heylux si am primit 4.300 de lei

  Voiam sa ma acomodez, sa vad cum e, iar dupa aceea sa fi prelungit contractul daca m-ar fi incantat sa lucrez aici. Pentru contractul de un an de la Heylux m-am ales cu o suma frumoasa de 4.300 de lei, suma pe care o puteam considera cadou din partea studioului.

  Pentru ca, practic, nu am facut decat sa ma angajez la Heylux pentru a primi aceasta suma de bani. Si odata ce a inceput colaborarea in videochat cu cei de la Heylux, am inceput sa ma bucur si de castigurile promise.

  Fiindca la Heylux castigurile sunt pe baza comisionului de pe urma caruia un model de videochat poate castiga intre 300 si 800 de lei zilnic, sau salariul fix de 6.000 de lei, am ales comisionul si am inceput sa am in fiecare zi bani.

  Heylux se ocupa sa nu-mi lipseasca nimic

  Mai exact, intre 300 si 450 de lei zilnic, ca sa fiu mai explicita. Iti poti inchipui ca eu castigam atat in jumatate de luna, uneori? Iar la Heylux sa-i castig in fiecare zi e… pur si simplu super! Asa stiu ca nu trebuie sa-mi mai fac griji vreodata ca raman fara bani.

  Iar faptul ca lucrez pe baza unui comision la Heylux nu este un motiv de panica pentru mine, pentru ca este imposibil sa nu castig bani in fiecare zi. Mai ales cand conditiile de munca de aici sunt super, totul este atat de minunat aranjat, decorul e splendid si aparaturile functioneaza la viteza maxima.

  Ce sa mai vreau? Am primit si bonus de angajare mare, castig si-n fiecare zi bani, ma bucur de bonusuri saptamanale, de un program super flexibil, de conditii de munca si de servicii de calitate, care sunt si gratis. Heylux chiar m-a facut sa vreau sa muncesc aici mai mult de un an!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img