More
  AcasăJob-ul meuCe trucuri poţi folosi pentru a deveni model Lucky?

  Ce trucuri poţi folosi pentru a deveni model Lucky?

  Momentul în care m-am hotărât să mă angajez la Lucky Studio îl consider a fi cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată. De ce? Motive am destule. Însă nu despre asta vreau să vă vorbesc aici şi acum. Vreau să vă spun de ceea ce aveţi nevoie voi, fetele şi femeile care aţi vrea să încercaţi un job de model la Lucky Studio.

  Eu nu am fost îndrumată de nimeni atunci când am ales această cale – nu regret niciodată alegerea făcută, subliniez încă o dată – şi de aceea vreau să vă ofer câteva sfaturi. Întâi de toate vă voi povesti cazul meu.

  M-am hotărât să merg la interviu împreună cu o prietenă, ideea de bază era să vedem despre ce e vorba şi dacă ne convine. Am fost întâmpinate doar cu zâmbete – ce-i drept şi noi zâmbeam, chiar dacă doar zâmbetul era atuul nostru în acel moment. Ce să vă spun, eram două fete simple – nu că acum am fi altceva, dar ne simţim noi mai bine în pielea noastră.

  Unele fete nu se simt suficient de frumoase, nu au prea multă încredere în sine, şi asta nu face altceva decât să le dezavantajeze. Dar să continui cu scurta poveste. Accesorizate cu zâmbete, după cum spuneam, ni s-a explicat totul, ne-au fost prezentate camerele în care am putea lucra, dintre care puteam alege după bunul plac – erau şi sunt nişte camere pe care dacă le vezi nu poţi să spui decât WOW! Am fost întrebate de când putem începe. Cum aveam restul zilei liber – eu de la facultate, prietena mea de la muncă, am lucrat o tură de 8 ore. Restul e poveste – beneficiile de a fi model Lucky Studio sunt nenumărate.

  Aşadar, ce înseamnă să fii model Lucky Studio? Înseamnă să fii o femeie care are încredere în sine şi în forţa supremă pe care i-o dă frumuseţea. Poate că nu toate dintre noi au talie de viespe sau dimensiuni de fotomodel. Ceea ce contează cel mai mult este să fii comunicativă, zâmbitoare, să ştii să te prezinţi, să ştii să conversezi. Pentru că doar aşa reuşeşti să ajungi la câştiguri fabuloase – gândeşte-te că există admiratori pe care ajungi să îi fidelizezi la un moment dat şi care nu vor dori să vorbească decât cu tine, oricât ar costa asta. Stă în puterea ta – aşa mi s-a spus şi mie şi mi-am dat seama că este foarte adevărat. Deci, dacă vreţi să lucraţi la Lucky Studio, aveţi nevoie doar de voi şi de o atitudine de câştigătoare. Vă pup!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img