More
  AcasăPreziosaCand lucrez la Preziosa stiu ca timpul meu are valoare

  Cand lucrez la Preziosa stiu ca timpul meu are valoare

  Daca nu m-as fi angajat ca model la Preziosa, nici pana in ziua de azi nu mi-as fi dat seama cat de mult valoreaza timpul meu. Cand ma angajam undeva, nu tineam cont de faptul ca se lucreaza foarte multe ore pe nimic, voiam sa am un job stabil si atat. Ba chiar stateam si ore peste program daca eram rugata, desi primeam cred ca 5 lei pentru o ora in plus, sau ceva in genul.

  Stiu, pare absurd ce spun, dar asa e, orele mele nu contau prea mult la locurile de munca anterioare. Era nevoie de muncitori care sa faca treaba aia multa pe aceiasi bani, nu conta ca orele treceau in zbor si nimeni nu era rasplatit pentru timpul pierdut.

  Preziosa e de 100 de ori mai bun decat orice alt job as fi avut

  Am lucrat in acest ritm ani de zile, dar mi-am deschis ochii cand am semnat contractul cu Preziosa Iasi. E o diferenta uriasa, de la cer la pamant, comparativ cu ce aveam inainte si ce am acum.

  Intr-o zi de munca obisnuita din trecut munceam pentru maxim 60 de lei intr-o zi, dar nu-mi dadeam seama de asta, stiam ca acestea sunt salariile care se ofera in mod normal si nu doream sa ma razvratesc tocmai eu. Da, m-am resemnat, stiu. Iar la Preziosa nu exista zi in care sa nu castig macar 4 milioane.

  400 de lei, 100 de dolari sau cum vrei tu sa le spui. Mie imi place sa spun 4 milioane, asa m-am obisnuit. Iar asta tinand cont si de faptul ca nu mai lucrez aceleasi ore ca inainte. Inainte fie ca lucram de dimineata pana seara tarziu, fie ca aveam mai mult de 12 ore muncite, nu conta, tot banii aia ii aveam.

  Insa la Preziosa conteaza orice ora, de aceea in cele 8 ore de program de la studio reusesc sa castig de la 400 pana la 2000 de lei. Cu cat stau mai mult, cu atat castig mai mult. Dar stau mai mult doar daca vreau, adica este decizia mea. In mod normal, programul e de 8 ore, o ora pauza, intre ce ture de munca vreau eu.

  Pentru timpul petrecut la Preziosa banii sunt mai multi decat ma asteptam

  Si atata libertate este ceva… divin pentru mine, n-am mai avut parte de asta pana acum. Ideea este ca 8 ore imi ajung la Preziosa pentru a castiga mai mult de 4 milioane, imagineaza-ti daca stau o ora in plus. Mai adaug 1, 2 sau 3 milioane, sau cine stie, poate am si mai mult noroc.

  Uite abia acum ca model de videochat imi este apreciat timpul la adevarata valoare. Abia la Preziosa merita sa muncesc orele acestea din viata, pentru ca desi oarecum timpul trece si sunt considerate ore pierdute, castig de pe urma lor banii care sa compenseze asta inzecit.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img