More
  AcasăHeyluxHeylux ma va ajuta mereu cu venituri mari, orice ar fi

  Heylux ma va ajuta mereu cu venituri mari, orice ar fi

  Cel mai mare venit lunar pe care l-am avut in toti anii acestia in care am lucrat a fost venitul de la Heylux si este in continuare. Prima data cand am venit la interviu la acest studio, ma tenta sa aleg salariul fix de 6000 de lei pe care acestia il ofera modelelor, in locul castigurilor de pe comision.

  Insa mi-am spus: daca am noroc si ma descurc, si castig chiar si mai mult de pe urma comisionului? Cam egoist din partea mea, stiu, avand in vedere ca nici 6000 de lei n-am castigat vreodata in viata mea in alta parte si erau de vreo 5-6 ori mai multi si erau bine veniti.

  Dar m-am lacomit, ce sa fac. Dupa discutia cu Claudia despre avantajele pe care acest studio le ofera si despre cum se castiga bani din videochat aici nu m-am putut abtine, am devenit lacoma. Si am riscat si am ales sa lucrez de pe urma comisionului, care pentru inceput a fost de 80%.

  In primele luni la Heylux modelele primesc 80% din castiguri

  Am aflat ca Heylux ofera in primele luni de videochat 80% modelelor, ca sa le ajute cu problemele financiare pe care le au, sau doar sa le motiveze pentru castiguri viitoare mari. Dupa ce as fi beneficiat de acest comision, treceam inapoi la cel de 50%, insa cu sanse de a ajunge inapoi la 80% cu bonusurile saptamanale mari.

  Asadar, pot spune ca la Heylux voi avea mereu sansa sa primesc 80% din castigurile mele. Daca alegeam 6000 de lei salariu fix, mai aveam eu parte de asa beneficiu? A fost mai bine ca am ales asta, pentru ca in prima luna m-am acomodat, iar urmatoarele luni au fost bomba, castiguri senzationale.

  A fost nevoie de putina rabdare ce e drept, nu am avut din prima mii de dolari, dar acum cine are 8000 de lei in cont in fiecare luna? Da, eu am cate 80 de milioane in cont dupa cele 8 ore lucrate pe zi la Heylux, in cele 5 zile ale saptamanii alese de mine.

  Alt job nu mi-ar garanta castigurile asa cum Heylux o face mereu

  E cu 2000 de lei mai mult decat salariul fix si zic ca e muuult mai bine asa. Mai ales ca oricum pot creste acest castig cu putin efort. Momentan, insa, imi ajung aceste sume lunare pentru ce nevoi am eu.

  Stiu ca orice ar fi, daca o sa fie economia proasta in tara, daca totul se darama, nu conteaza, ca videochatul nu are treaba cu ce se intampla in tara si mereu voi avea castiguri mari, spre deosebire de alte joburi.

  La Heylux am garantia ca mereu voi avea multi bani, nu trebuie sa ma tem ca-mi taie cineva din salariu, ca eu mi-l fac singura.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img