More
  AcasăPreziosaPreziosa poate fi desemnat cu usurinta jobul anului pentru studentele iesence

  Preziosa poate fi desemnat cu usurinta jobul anului pentru studentele iesence

  Acum cativa ani, nicio studenta nu s-ar fi gandit ca in timpul facultatii va putea lucra si va putea avea venituri intre 6000 si 10.000 de lei lunar. De fapt, acum cativa ani, nimeni nu ar fi visat ca exista joburi care sa ajute pe cineva sa aiba aceste castiguri, dar Preziosa a schimbat asta.

  Lansat de cel mai mare grup de studiori, Lucky Studio Iasi, Preziosa este cel mai discret, luxos si frumos studio de videochat unde studentele s-au angajat cu zecile, sutele, pentru a putea castiga si ele sumele de care vorbeam. Pana acum cativa ani mai, mai ca era saracie.

  Daca o studenta din Iasi sau din afara Iasiului castiga vreo 800 de lei lunar, era bogatie, asa considerau ei, probabil. Prin bogatie multa lume intelege sa-ti poti plati cheltuielile si sa mai iesi in oras din cand in cand, cam aici se opresc ambitiile oamenilor.

  M-am angajat la Preziosa sa am multi bani, nu bani de facturi

  E trist, dupa parerea mea, mai ales cand iesencele care au descoperit jobul de la Preziosa au avut parte de mult mai mult de atat. Cand m-am angajat la Preziosa Iasi, nici macar nu se discuta despre a castiga bani pentru cheltuielile in casa ca si studenta. Se vorbea despre cum sa castig cat mai multi bani, sa-mi permit masini,o locuinta proprie, vacante…

  Nu doar sa pot plati facturi si atat. Sunt studenta, nu imi trebuie un job cu care sa platesc facturile, ca daca mi-ar trebui doar asta, nu m-as mai angaja, as cere bani parintilor si as invata mai bine. Decat sa muncesc 12 ore pe zi, sa nu merg la cursuri, sa pic examenele si in acest timp sa castig bani doar de facturi… mai bine lucrez la Preziosa ca model de videochat.

  Oricum pare ca acesta este jobul anului pentru studentele de aici, ceea ce ma bucura. Tot mai multe fete isi dau seama ca au nevoi mult mai mari decat niste facturi si gata. Unde raman gentile, pantofii, shoppingul, fardurile, parfumurile, bijuteriile, toate lucrurile pe care si le doreste o femeie?

  Toate fetele care au ales Preziosa vor o viata mai buna. Si o au.

  Nu-ti place sa te rasfeti, sa ai de toate, sa poti lucra putin si sa ai bani multi, timp de tine? Ei, uite asta si-au dorit si fetele care s-au angajat la Preziosa, cu mine in frunte. Altfel nu ne mai angajam aici daca nu voiam o viata mai buna. O viata pe care ce crezi, O AVEM 😡

  Din 8 ore de videochat pe zi n-ai idee cate sute de dolari se pot castiga la Preziosa. Nu degeaba o fi asa un job solicitat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img