More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio îți arată diferența: job obişnuit versus model de videochat

  Lucky Studio îți arată diferența: job obişnuit versus model de videochat

   

   Hai să punem în balanţă un job obişnuit, adică jobul pe care-l ai în momentul actual, indiferent în ce domeniu, şi un job ca model de videochat la Lucky Studio. Există avantaje şi dezavantaje în fiecare raport de acest gen, aşa-i? Da, există, dar doar la un job obişnuit există dezavantaje. La Lucky Studio există doar avantaje, aşa că balanţa de astăzi va fi între dezavantajele unui job obişnuit şi avantajele jobului de model de videochat. Fiindcă am lucrat pe ambele părţi, pot să vorbesc din proprie experienţă. Pentru că am avut şi jobul de casieră şi cel de model de videochat. Aşadar:

  Dezavantajele unui job de pe piaţa actuală sunt:

  1. Salariu FOARTE MIC-cam 1.000 de lei lunar.
  2. Gălăgie, zgomot, stres.
  3. Şefi stresanţi.
  4. Colegi răutăcioşi.
  5. Muncă foarte grea.
  6. Ore foarte multe.
  7. Te afli sub ordinele şefului, nu ai voie să îţi spui opinia şi nu eşti liberă să iei decizii.
  8. Trebuie să fugi prin oraş să rezolvi anumite îndatoriri date de şef.
  9. Probabil eşti discriminată, pentru că femeile păţesc asta deseori într-o lume a bărbaţilor.
  10. Ore în plus de muncă pentru care nu te plăteşte nimeni.
  11. Eşti trasă la răspundere pentru lucruri de care nu eşti vinovată.
  12. Trebuie să faci lucruri care nu îţi stau în atribuţie.

   

  Şi aşa mai departe, lista poate continua cu multe dezavantaje pe care le ştim cu toţii şi le-am simţit pe pielea noastră măcar o dată în viaţă. Acum să vedem şi o listă de avantaje la videochatul Lucky Studio de care eu beneficiez în momentul de faţă:

  1. Bani FOARTE MULŢI, undeva la 300 şi 800 de lei zilnic, pe care Lucky Studio îi oferă tuturor fetelor. Eu câştig momentan 460 de lei şi sunt foarte mulţumită. În două, trei zile obţin banii dintr-o lună la vechiul job.
  2. Bonusuri consistente- între 300 şi 3.000 de lei săptămânal, în funcţie de performanţe. Eu am câştigat şi 1.000 de lei săptămânal, şi 500, dar şi 2.000 de lei uneori. Totul depinde doar de voinţa mea la Lucky Studio.
  3. Libertate deplină. Pot să fac orice vreau, când vreau, pentru că la Lucky Studio eu sunt stăpână pe deciziile mele. Nu mi se spune ce să fac şi când să fac, fiind responsabilă de alegerile pe care le fac.
  4. Linişte şi armonie în propria mea cameră. Am spaţiul meu personal de muncă la Lucky Studio, în care nimeni nu intră şi nicio colegă nu mă deranjează.
  5. Am cele mai drăguţe şi amabile colege, ne respectăm şi ne ajutăm reciproc.
  6. La Lucky Studio nu există termenul de “şef”, ci de manageră, care este tot femeie şi ne ajută pe toate fetele oricând dorim. Fiindcă e femeie, înţelege toate nevoile pe care le am.
  7. Nu stau ore în plus la muncă, pentru că am un program stabilit la Lucky Studio.
  8. Programul este flexibil, putând să lucrez 7, 8 sau 9 ore pe zi, timp de 1, 2, 3, 4 sau 5 zile pe săptămână. Totul este la alegerea mea la Lucky Studio, de aceea îmi place. Nu mai sunt stresată şi nu mai am griji.
  9. Nu fac muncă de teren, pentru că lucrez doar din camera mea, în care stau întinsă pe pat sau canapea şi tastez pe internet cu admiratorii mei online.
  10.  Bonusuri de angajare de la 1.720 lei până la 38.880 lei. La un job normal, nici măcar bonus de merit nu mi se oferea, dar să mi se mai ofere bonus de angajare. Nici nu se punea problema de aşa ceva. La Lucky Studio, însă, mă bucur de cele mai mari bonusuri.
  11. Contract 100% legal. Unde lucram înainte erau trecute 4 sau 6 ore pe contract, deşi eu lucram 8, 9 sau chiar 10. La Lucky Studio câte ore lucrez, atât am trecut pe contract. Se respectă legea şi mi se respectă drepturile.
  12. Transport gratuit. Am o maşină şi o şoferiţă care mă duce acasă şi mă aduce la studio în permanenţă. Sunt în siguranţă şi nu trebuie să mai plătesc pe transport. La celălalt job nici măcar nu mi se deconta transportul.

  După cum vezi, am folosit un număr egal la ambele joburi, deşi dezavantajele sunt mult mai multe decât cele enumerate. Dar şi avantajele Lucky Studio sunt mai multe. Însă ceea ce mă învaţă Lucky Studio este să fiu respectuoasă şi să tratez totul cu egalitate. Nu am nimic împotrivă, pentru că mă bucur de o viaţă excelentă şi câştiguri desăvârşite.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img