More
  AcasăAngajari videochatDe ce Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi

  De ce Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi

   Daca ar fi sa vezi toate avantajele unui job in videochat de la Heylux, ai intelege de ce este cel mai bun studio de videochat din Iasi, si nu doar asa ca spun eu, ci asa a fost desemnat de catre cele mai mari studiouri din strainatate. Insa fiindca nu le poti vedea, prefer sa explic eu cateva din avantajele care ma atrag pe mine personal la acest job in Iasi.

  Ca sa intelegi de ce iubesc jobul de la Heylux, iti voi spune ca inainte am lucrat la o agentie de marketing, care m-a oferit cele mai proaste tratamente posibile. Nu vreau sa intru in detalii, insa ideea este urmatoarea: nu aveam conditii de munca, vara era prea cald, iarna prea frig, nu aveam aparaturile necesare, era inghesuiala, galagie, colegi rautaciosi si salarii proaste.

  Heylux se respecta si de aceea imi pune la dispozitie orice-mi doresc

  Practic, toate dezavantajele pe care le poate avea un job s-au gasit in vechiul meu loc de munca. Lucru care nu se intampla sub nicio forma la Heylux, care se respecta si care pune angajatele pe primul loc, inainte de toate. Uite de asta apreciez tot ce mi se pune la dispozitie la Heylux, pentru ca nicaieri in alta parte nu se mai intampla asta.

  Si crede-ma, am lucrat in destule locuri, am avut destule joburi in Iasi, dar niciunul nu m-a multumit asa cum o face jobul de la Heylux. Pur si simplu este ceea ce am cautat de la un loc de munca: este primitor, mediul de munca este asa ca acasa, aici lucreaza doar fete dragute, fiecare are camera ei, e liniste, avem parte de confort, de amenajari spectaculoase, de aparaturi ultra performante si de venituri de peste 6.000 de lei pe luna.

  Cam din acest motiv Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi, pentru ca stie sa-si pretuiasca angajatele. Adica mie nu imi lipseste nimic la Heylux, pentru ca femeile de aici au grija sa imi fie bine. De la transport gratis, cazare, sedinte de make-up, sedinte foto, pana la cursuri si training specializat, Heylux le are pe toate.

  Am castiguri mari la Heylux si confortul pe care l-am cautat mereu

  Nu ii lipseste absolut nimic si asa ar fi trebui sa fie o companie cu renumele celor de la Heylux. Numai conditiile de munca de aici, mediul si serviciile de care am parte ma fac sa iubesc acest studio de videochat. De bani nici nu mai spun, ca-i castig zilnic si am intre 300 si 800 de lei asa, doar pentru ca stau pe net si vorbesc. Cum sa nu fie Heylux cel mai bun, cand ma bucura cu toate acestea?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img