More
  AcasăLucky StudioDe ce sistemul de plata la zi de la Lucky Studio si...

  De ce sistemul de plata la zi de la Lucky Studio si nu altul?

  Am lucrat cu multe sisteme de plata, insa niciunul nu m-a ajutat asa cum ma ajuta sistemul de la Lucky Studio. Cand aveam joburi obisnuite de vanzatoare, casierita sau receptionera, primeam banii o data pe luna, rareori la doua saptamani. Mai erau si joburi in Iasi care ofereau plata la fiecare doua saptamani, sunt chiar si studiouri de videochat care ofera asa.

  Insa pentru mine nu mi se pare o idee buna, nu mi se pare rentabila. Stii de ce? Pentru ca in acea luna in care eu astept salariul, cheltuielile se aduna. Si constat ca ajung la sfarsit de luna sa primesc salariul doar sa-l impart peste tot: chirie, intretinere, facturi, mancare… si gata banii.

  Cu Lucky Studio am bani in permanenta, nu raman niciodata fara

  Uneori nu trecea nici o saptamana de la primirea salariului si deja ramaneam fara bani. La fel de valabi poate fi si-n cazul platii la fiecare doua saptamani. In prima transa iti platesti chiria si ce mai ai de platit si apoi nu prea mai ai bani de mancare, trebuie sa mai astepti doua saptamani.

  Si chiar si ca model de videochat daca primeam banii la fiecare doua saptamani, nu mi-ar fi placut. Acesta ar fi un motiv pentru care prefer sa fiu model de videochat la Lucky Studio Iasi, deoarece e mai convenabil pentru mine. Lucky Studio e primul studio de videochat din tara care ofera sistemul de plata la zi.

  In acest fel, castigurile mele intre 400 si 1200 de lei de pe fiecare tura le primesc la sfarsit. Si asta ma face sa ma simt mult mai in siguranta, deoarece imi pot pune in balanta toate cheltuielile mai usor. Cu castigurile din primele zile la Lucky Studio ma ocup de facturi si toate cele, dupa aceea banii imi raman mie pentru mofturile mele.

  Castig pana la 1200 de lei zilnic din videochat

   

  Cert este ca nu mai astept o luna dupa bani si nici nu-mi mai termin banii din prima saptamana dupa salariu. Acum nu raman fara bani in casa sau in portofel, ca model de videochat la Lucky Studio Iasi ii am in permanenta. Si asta imi confera un sentiment placut, ca si cum as fi stapana peste viata mea, in sfarsit. Lucru care ar fi mai greu de stapanit cu un  job normal din Iasi.

  Decat 1600 de lei lunar in alta parte, eu zic ca mai bine stau la cei 1200 de lei castigati zilnic la Lucky Studio, ca stiu ca-s banutii mei si ca-s multi. Cu banii de la Lucky Studio pot face lucrurile pe care mi le doresc, in sfarsit.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img