More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Melanie: Cum să atragi admiratori în videochat

  Jurnalul lui Melanie: Cum să atragi admiratori în videochat

   

  Din momentul în care m-am hotărât să vin la interviul de angajare pentru Lucky Studio, m-am întrebat cum ar trebui să arate un model de videochat și ce ar trebui să facă pentru a atrage prieteni virtuali cât mai mulți. Mă întrebam dacă e nevoie să arăt precum Kate Moss pentru a avea o șansă cât de mică. Mi-am dat seama, însă, de faptul că acele calități de care ai nevoie pentru a reuși în această meserie pot să fie surprinzător de ușor de achiziționat. Mi-am dat seama că nu este atât de greu să atrag atenția partenerilor de conversație.

  Această postare, ca toate de până acum, este inspirată din fapte reale, mai exact, din propria mea viață profesională (și personală) pe care v-o prezint aici săptămânal. Astfel, vă voi povesti acum despre trăsăturile pe care trebuie să le aibă un model de videochat pentru a avansa cât mai mult în această meserie dominată de femei.

  Cel mai important dintre toate este zâmbetul. Și nu orice zâmbet, ci unul natural, din toată inima, care provine din plăcerea de a discuta cu cineva nou. Un bărbat își dă seama atunci când o femeie nu zâmbește cu adevărat și tu ești cea care pierde. Un zâmbet îți aduce foarte multe și în viața de zi cu zi – persoana de la ghișeul X îți va răspunde mai cu drag întrebărilor pe care le ai, dacă îi zâmbești. Acest lucru este valabil și pentru meseria de model de videochat. Dacă vrei să câștigi cât mai mult, trebuie să zâmbești mereu din suflet și să-i arăți admiratorului tău că îți face cu adevărat plăcere să vorbești cu el. Foarte mulți mi-au apreciat zâmbetul și s-au declarat încântați de faptul că sunt (sau par) o fire naturală atunci când vorbim.

  O altă calitate la care trebuie să lucrezi este tonul vocii. În general, bărbații se simt atrași de către acele femei care au o voce limpede, clară și care vorbesc pe un ton senzual și destul de tare. Nici nu îți dai seama cât de important este tonul vocii, așa că trebuie să exersezi de dinainte, pentru a te asigura că îți poți păstra ritmul.

  Admiratorilor tăi le place o femeie care nu este prefăcută, care nu își pițigăie vocea și care, evident, nu tace în fața camerei web. Trebuie să ai o voce hotărâtă, dar, în același timp, frumoasă și fermecătoare, reprezentând astfel semne ale tinereții și ale încrederii în sine.

  Ești pregătită să vii la Lucky Studio?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img