More
  AcasăPreziosaVideochatul la Preziosa este ca statul pe Facebook cu prietenii

  Videochatul la Preziosa este ca statul pe Facebook cu prietenii

  Stii cum este atunci cand ai o conferinta video pe Facebook cu prietenii si vorbiti diverse chestii cu orele? Ei bine, aceeasi senzatie o am si eu zilnic cu Preziosa, cand fac videochat. Multa lume poate are impresia ca domeniul videochatului este cine stie ce, dar nu este deloc. Este pur si simplu socializare online, toate modelele de videochat stiu asta.

  De asta ne si place sa facem videochat, de fapt. Pentru ca este atat de usor si lejer si este accesibil pentru orice fata peste 18 ani care vrea sa-si depaseasca situatia, sa castige banuti si sa-si permita lucruri frumoase. Am vazut multe povesti pe internet despre videochat, insa eu acum vreau sa fiu sincera cu oricine citeste asta.

  Videochatul la Preziosa este cel mai simplu job pentru o femeie

  videochatul la Preziosa
  videochatul la Preziosa

  Vreau sa ajut, pentru ca si eu la randul meu am fost ajutata de alte fete atunci cand m-am angajat in cel mai serios studio de videochat din Iasi, adica Preziosa. De aceea si spun aceste lucruri acum, pentru ca videochatul chiar e atat de simplu si frumos incat ar putea ajuta multe fete, din multe puncte de vedere.

  Prima data si eu am crezut ca va trebui sa fiu nu stiu cum, sa fac nu stiu ce. Dar nu e nimic special, pur si simplu deschid calculatorul atunci cand intru in camera mea de logare, aprind luminile si camera si apoi cu zambetul pe buze ma apuc sa vorbesc cu admiratorii mei online.

  Cu majoritatea am si ajuns sa ma imprietenesc online si de fiecare data cand acestia intra, ma iau la discutii cu ei si povestim despre multe lucruri. Asa imi iau eu banii la fiecare sfarsit de tura, pentru faptul ca vorbesc. Si asa isi castiga banii si restul modelelor de videochat de la Preziosa.

  Am primit un bonus de angajare de peste 10.000 lei cash la Preziosa

  videochatul la Preziosa
  videochatul la Preziosa

  Nu te gandi ca este mare filosofie sa faci videochat la Preziosa. Daca stii sa vorbesti, sa zambesti si sa fii amabila, poti castiga oricand si tu intre 300 si 800 de lei zilnic ca mine. Nimic nu e mai simplu decat atat, de asta nici nu vreau sa plec de la Preziosa prea curand.

  Am si semnat un contract de angajare in videochat de 3 ani de zile, pentru ca am planuri mari cu Preziosa. Plus de asta, am primit un bonus de angajare de peste 10.000 de lei cash pentru faptul ca am ales acest contract. Ia spune-mi tu : Cum sa nu iubesti sa stai pe net la Preziosa si banii sa vina intruna?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img