More
  AcasăHeyluxNimic din ce fac nu e gresit la Heylux, am veniturile garantate

  Nimic din ce fac nu e gresit la Heylux, am veniturile garantate

  “Aia nu e bine, nu faci asta cum trebuie, schimba asta, fa altceva in loc”, bla bla bla. De cate ori ai auzit asta la locul de munca, huh? Presupun ca de multe ori, eu devenisem deja agitata si super nervoasa ca auzeam frazele acestea mult prea des. Ma saturasem sa simt ca ma conduce cineva, ca nimic din ce fac nu e bine. Ce, nu se poate sa fiu angajata fara sa mi se comande, asa cum e la Heylux?

  Daca sunt angajata intr-un loc, nu inseamna neaparat ca pot fi tratata oricum vrea patronal/patroana, ar trebui sa existe respect. Din acest punct de vedere, angajatorii romani au mult de invatat de la cei de la Heylux. Chiar daca multi romani critica videochatul, uite ce aici am gasit mai mult respect decat in orice alt loc.

  Desi sunt angajata la Heylux, sunt stapana peste deciziile mele

  castiguri heylux
  castiguri heylux

  Ideea asta ca videochatul nu e bun e total gresita, pentru ca eu am inceput sa ma simt linistita si fericita in adevaratul sens al cuvantului abia dupa ce m-am angajat la Heylux Iasi. Cred ca Heylux este paradisul oricarei iesence, serios acum, ca aici suntem lasate toate sa facem ce vrem, ce ne taie capul.

  N-ai sa vezi sa vina cineva de la Heylux sa spuna: nu faci bine asta, fa altceva. In camerele de logare fiecare model de videochat face ce vrea, nu exista limite sau chestii gresite. Gata, nu mai sta nimeni pe capul meu aici, sa-mi spuna ca gresesc, ca mi se taie din salariu si prostii din acestea.

  Desi sunt angajata cu acte la Heylux, nu ma simt ca o angajata. Toata echipa de la conducere este formata din femei si ma simt mai mult ca intr-o fratie a fetelor, le simt ca niste prietene mai mult. Niciodata nu m-am simtit inferioara lor si nici n-am simtit nevoia sa-mi explic greselile, pentru ca deciziile luate in cadrul studioului sunt alegerea mea.

  Crezi ca degeaba castig pana la 500 de dolari zilnic la studio?

  castiguri heylux
  castiguri heylux

  De la inceput mi s-a oferit aceasta libertate de exprimare, de a lucra asa cum imi place, de a fi platita in ce mod vreau eu si de a avea programul de munca care ma face sa ma simt multumita. Abia despre locul de munca de la Heylux pot spune ca este asa cum trebuie si cred ca multi angajatori ar trebui sa urmeze exemplul femeilor de aici.

  Ca doar nu degeaba Heylux are atat de mult succes si modelele de aici au sansa sa castige zilnic pana la 500 de dolari.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img