More
  AcasăPreziosaCate modele de videochat mai sunt respectate asa mult ca la Preziosa?

  Cate modele de videochat mai sunt respectate asa mult ca la Preziosa?

  Ai garantia mea ca oriunde te vei angaja in lumea asta, mereu vei gasi pe cineva care sa te faca sa te simti prost la job, care sa te marginalizeze in vreun fel, sau orice altceva. Daca nu e asta, e superioritatea, discriminarea, sau pur si simplu faptul ca esti tratata ca un robot platit. Si in videochat poate fi asa, d-asta apreciez studiourile care stiu sa respecte angajatele, studiouri ca Preziosa.

  De fapt, in studiouri precum Preziosa, fetele nu-s numite “angajate”. Eu, la cate sedinte am participat aici de cand m-am angajat, niciodata nu am fost numita angajata. Nici eu, nici celelalte fete. Suntem mai mult un mini grupulet de fete, ca oricum la studio aici numai femei lucreaza.

  E important ca ma pot bucura de respect si apreciere la Preziosa

  Suntem un grup de fete, ca o mica familie sau o trupa. Vin aici si nimeni n-are treaba cu mine, sa-mi spuna ceva sau sa ma critice pentru ceva anume. Ba chiar sunt adusa cu o masina de la Preziosa, avem si soferita care ne aduce pe gratis si ne duce inapoi acasa. Daca nici asta nu e forma de respect, atunci ce mai e?

  Deoarece am auzit multe povesti cu modelele de videochat, dar niciodata n-am auzit de studiouri care sa ofere atatea lucruri pe gratis: transport, cazare, chiar si make-up si accesorii pentru videochat si cate si mai cate. La alte studiouri, fetele abia primesc o sedinta make-up odata la nu stiu cate luni.

  Si la Preziosa eu am parte de asta in fiecare zi, inainte de fiecare tura in videochat. Asta trebuie sa spuna ceva, nu? Si castig bani, nu e ca si cum sunt tratata ca o printesica aici, dar nu castig nimic. Chiar mai mult, faptul ca-s tratata asa regeste ma face sa vreau sa castig mereu mai mult.

  Castig bani multi pentru ca ma simt bine la Preziosa

  Simt ca ma ambitioneaza, parca… E un sentiment motivant, sincer, cand vad ca eu chiar sunt tratata cum trebuie la locul de munca. Si-am si libertate de exprimare, de a alege cum si cand muncesc, am parte de discretie, de prietenie si suport, chiar si de diferite bonusuri care arata ca sunt apreciata si respectata.

  De cate modele de videochat ai auzit tu sa fie asa? Sunt sigura ca ai auzit multe povesti despre videochat, deci sigur ai auzit si de cum sunt tratate la studio. Ai mai auzit de multe studiouri din tara care sa fie asa misto cu fetele ca Preziosa?

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img