More
  AcasăPreziosaȚii mult la confidențialitate? Preziosa îți protejează intimitatea

  Ții mult la confidențialitate? Preziosa îți protejează intimitatea

  Banii sunt extraordinari în videochat în Iași. Câștigi mii, uneori zeci de mii de euro în fiecare lună. Niște sume extraordinare, care par ireale pentru cineva cu un job normal. Plus că ai acces la câștigurile astea fără a avea nevoie de studii, de diplome. 

  Sigur ai auzit de lucrurile astea și ți-au aprins și ție interesul. Poate însă te gândești însă la ce vor spune părinții dacă află. Sau cine știe ce cunoștințe mai de modă veche. Există metode și pentru cazul ăsta să-ți protejezi identitatea. Hai să vedem care sunt ele!

  1. Blocăm accesul la profilul tău din ce țări vrei tu 

  Site-urile de videochat ne dau posibilitatea să interzicem accesul la profilul tău din România și ce țări mai dorești. De exemplu, dacă ai părinții plecați la muncă în Italia, interzicem accesul de acolo. La fel, din Spania, Anglia sau oricare altă țară. Marea majoritate a membrilor tăi sunt din Statele Unite, din Canada și alte țări îndepărtate. Deci nu prea ai treabă cu românii sau rudele tale.

  1. La Preziosa lucrează doar persoane serioase

  De la noi nu va afla nimeni niciodată că tu faci videochat. Ăsta e secretul nostru comun. La Preziosa lucrează doar colege care își văd de treaba lor, de o seriozitate dincolo de orice dubiu. Imediat cum ne cunoști îți dai seama că poți conta oricând pe noi. Încă de la angajare ne asigurăm că orice persoană care vine în echipă respectă lucrurile astea. Plus că angajăm doar femei, nu bărbați, tocmai pentru că intimitatea contează mult pentru noi.

  1. Îți garantăm intimitatea prin contract 

  Avem și o clauză în contractul de colaborare prin care noi ne obligăm să-ți respectăm confidențialitatea. Adică ești protejată și din punct de vedere legal. Ai posibilitatea să arăți oricărui avocat acest contract, să te convingi că e chiar așa. Nu îți stocăm imagini fără acordul tău, nu le distribuim online sau în altă formă dacă tu nu știi și nu vrei. Și lucrurile astea sunt în contract și poți fi sigură 100% de ele.

  1. La Preziosa, echipa e formată din foste modele de videochat

  Multe dintre colegele noastre de la training sunt foste modele de videochat în Iași. Au făcut jobul ăsta mult timp înainte de a se integra în echipa noastră de management. Deci știm foarte bine că ai nevoie de protejarea intimității, așa cum am avut nevoie și noi când lucram ca modele.

  1. Buna reputație ne ajută și pe noi

  Suntem în domeniul ăsta din 2009. De atunci și până acum n-am avut niciodată vreo problemă legată de confidențialitatea unui model. Fetele ne apreciază mult pentru asta și ne recomandă altor fete. Deci avem și noi un interes direct să fie treaba bună. 

  După cum vezi, ai o mulțime de motive să te relaxezi în legătură cu subiectul ăsta. Dacă nu vrei să afle ai tăi că lucrezi în videochat, atunci nu afli. Pur și simplu știi doar tu și persoanele cărora alegi să le spui. Noi chiar te încurajăm să fii discretă în legătură cu asta. Că mai bine nu spui, decât să o faci și apoi să speri că persoanele respective sunt de încredere.

  Liniștea asta te ajută mult și la încasări. Fiindcă acele mari câștiguri de care vorbeam, adică mii și zeci de mii de euro lunar, se fac atunci când ai o energie bună. Dacă ai sta tot timpul stresată la program nu te-ar ajuta deloc. Asta e și treaba noastră: să-ți dăm încredere, să te convingem că e o separare clară între muncă și viața ta privată. 

  Oricum, pentru orice alte întrebări ne poți suna oricând. Suntem aici, pentru tine, să discutăm despre confidențialitate, bani și ce mai vrei tu. Sunt convinsă că ne vom înțelege de minune și te vei convinge că suntem persoane serioase, de încredere. Hai să ne cunoaștem și să începem o colaborare frumoasă împreună la Preziosa! Meriți să primești ce e mai bun!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img