More
  AcasăHeyluxLucrez la Heylux si castig indeajuns incat sa cheltui oricat vreau, oricand

  Lucrez la Heylux si castig indeajuns incat sa cheltui oricat vreau, oricand

  Cat noroc poti sa ai sa dai peste un loc de munca in Iasi ce poate sa-ti aduca venituri atat de mari, incat poti sa cheltui oricand vrei, oricat vrei, fara sa te gandesti la altceva? Pe bune, cred ca Heylux si jobul de aici sunt unicate, pentru ca oricat m-as fi straduit, niciodata nu reuseam sa ajung sa castig zilnic si cate 600 de lei, cum castig la Heylux Iasi.

  In ce alt domeniu de munca sa se mai castige atat de mult, decat in videochatul de la Heylux? Eu nu incerc sa ii ridic in slavi acum, dar pe bune ca nu mai exista metode la fel de usoare si de rapide de a castiga multi bani. Crede-ma ca am incercat si n-am ajuns nicaieri. Abia cu jobul de la Heylux simt ca ajung undeva.

  De cand cu jobul de la Heylux, dau si 4.000 lei la shopping

  loc de munca la heylux
  loc de munca la heylux

  Acum pot sa dau si cate 4.000 de lei pe-o sesiune de shopping la Palas sau la Iulius si n-am niciun fel de remuscare. Cheltui fix cat imi doreste inima, nu ma dau deoparte, pur si simplu ma bucur de placerile vietii. Una din placerile acestea este sa cumpar pantofi, haine, sa fac shopping, sa fiu eleganta, aranjata.

  Asta inseamna pentru mine o placere. Sa ma simt bine in pielea mea, sa stiu ca arat impecabil, ca ma comport impecabil, ca n-am stres. Foarte multe din grijile mele se trageau din cauza problemelor financiare, dar acum ce probleme sa mai am?

  Pot spune ca mai am probleme daca am luni in care plec si cu 2.200 de dolari in buzunar, bani castigati la Heylux? In bani romanesti, inseamna mai mult de 8.000 de lei. Cum sa nu-ti placa sa castigi sumele acestea de bani? Cred ca doar cineva nebun ar refuza asa ceva!

  Daca eşti o fata care stie ce vrea de la viata, te-ai angaja in videochat si tu!

  loc de munca la heylux
  loc de munca la heylux

  Pot pune bani deoparte si cate 2.000 de lei lunar si tot o duc super misto si-mi asigur si-un viitor. Ca daca o tin tot asa, in cativa ani imi iau si apartament si masina si tot ce vreau, fara sa fac rate la banca sau sa am datorii. Asa ca, eu zic ca mai bine ma tin de locul de munca de la Heylux si castig banii care-mi asigura viitorul.

  Din orice punct de vedere, jobul acesta imi aduce tot ce imi doresc si n-am ce pierde. Iubesc sa cheltui bani, sa duc o viata frumoasa, asa ca n-o sa spun nu la asa ceva.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img