More
  AcasăPreziosaCauti un job in Iasi? Asigura-ti viitorul cu Preziosa, e uimitor!

  Cauti un job in Iasi? Asigura-ti viitorul cu Preziosa, e uimitor!

  Cate fete nu ar vrea sa stea relaxate in fiecare zi, sa nu se gandeasca numai la munca, la bani, la griji financiare, ci doar la shopping, distractii, plimbari prin Palas, vacante… hm? Cate fete nu viseaza la asta? Ca avem joburi cu totii si griji avem slava domnului, dar o viata de vis cand?

  O viata in care sa ma trezesc dimineata la orice ora vreau, sa merg la munca tot cand vreau, sa am castiguri mari, foarte mari, iar aceste castiguri sa fie facute fara efort psihic sau fizic. Da, jobul ideal, fara indoiala. Si nu vorbesc de fantezii, vorbesc chiar de jobul de la Preziosa Iasi, unde lucrez in momentul actual.

  Vreau vacante, vreau bani, vreau distractii…vreau job la Preziosa!

  job la preziosa iasi
  job la preziosa iasi

  Eu am ajuns sa lucrez aici ca model de videochat pentru ca efectiv nu mai puteam rezista si cu job, si cu cursurile la facultate, dar si cu cheltuielile din casa. Pentru o fata ca mine e greu, mai ales daca-s de una singura. Ca ajutor nu le pot cere parintilor, au si ei destule pe cap si m-au crescut destul.

  Ennnn fin, nu vreau sa vorbesc de situatia mea familiala, ci de faptul ca m-am angajat la Preziosa pentru ca nu mai puteam continua in ritmul in care traiam. Dimineata la 6 treaza, munca ori cursuri la facultate, depinde de cum se nimereau, si stres continuu. Altceva nu mai stiam.

  Cand eu munceam, alte fete dadeau check in pe Facebook prin vacante, la shopping. Pai e corect asa?:)) Eu muncesc si altii in vacante? Normal ca vreau si eu asta! Cu gandul acesta m-am angajat la Preziosa: sa ma trezesc dimineata, sa imi beau cafeaua linistita si sa n-am niciun fel de stres pe cap.

  De ce sa ma stresez mereu, cand pot castiga atatia bani din videochat in Iasi?

  job la preziosa iasi
  job la preziosa iasi

  Ca si stresul asta ne imbolnaveste, ce naiba. Ne stresam degeaba, zic eu, pentru ca uite ca sunt joburi precum cel in videochat la Preziosa unde castigurile zilnice sunt pana la 2000 de lei si programul de munca e doar de 8 ore, pe orice tura de munca doresc eu. Se poate si asa, nu?

  Asa stiu ca nu mai trebuie sa stau sa ma gandesc la toate prostiile si sa-mi umplu mintea cu asta, sa ma stresez, sa ma ingrijorez. De ce sa ma mai ingrijorez? Am garantia ca la Preziosa pot castiga zilnic peste 400 de lei, pot plati si cheltuielile in casa, ma pot si distra si toate lucrurile merg in directia potrivita.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img