More
  AcasăLucky StudioSa-i spun sau nu iubitului ca-s model de videochat la Lucky Studio?

  Sa-i spun sau nu iubitului ca-s model de videochat la Lucky Studio?

  Marea mea dilema de cand m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio a fost daca sa ii spun iubitului meu ca lucrez aici sau nu. Poate pentru alte fete asta nu e o problema, poate altora nu le pasa, insa pe mine m-a cam macinat gandul acesta. Si, cand in sfarsit am rezolvat situatia aceasta, mi-am dat seama ca m-am agitat degeaba.

  Stii de ce? Hai sa-ti spun un secret. Suntem femei, da? De ce trebuie sa stie barbatii tot ce facem? Ce, nu putem fi independente fara sa “le cerem lor voie”? Mi-am dat seama la un moment dat ca nu e treaba lui ce fac eu, sincera sa fiu. Pentru ca nu aveam mult timp de relatie si chiar n-avea rost sa ma complic.

  Motivul pentru care pastrez secret faptul ca lucrez la Lucky Studio

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Si chiar daca as fi avut ani de relatie cu el, de ce sa ii fi spus daca nu locuiam cu el? Ca totul e pana la un punct, normal. Daca locuiam cu el, i-as fi spus, iti dai seama. Dar fiindca nu locuiesc cu el, de ce sa dau raportul cu tot ce fac? Eu sunt realista. Ma pot desparti de el oricand si ce-am facut, i-am spus toate secretele mele?

  Pai asa nu e bine. De asta spun ca suntem femei si meritam secretele noastre, asa cum si ei le au pe ale lor. E mai bine asa, am evitat foarte multe complicatii si discutii. Si nu pentru ca n-ar fi fost de acord, ci pentru ca probabil ar fi fost gelos si n-aveam eu timp de asa ceva.

  Eu vreau bani, multi bani, castiguri mari la Lucky Studio, nu am timp de gelozii si explicatii. Am dreptate? De asta spun ca poate mai sunt fete in situatia mea si parerea mea este ca mai bine se pastreaza pentru fiecare, pana la momentul potrivit.

  Cum e mai bine? Sa castig cate 3000 dolari lunar si sa-mi vad de treaba mea sau nu?

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Oricum nu e treaba nimanui cum imi fac eu viitorul, sau cu ti-l faci tu. La urma urmei, daca ai in interes de urmat, faci asta de una singura, ca nu-s prea multi oameni care sa se ofere sa ajute.

  Uite… eu castig cate 1000, 2000, 3000 de dolari lunar din videochat la Lucky Studio, imi urmez telurile, imi asigur viitorul, el isi face treburile lui si aia e. toata lumea e fericita. Prefer sa nu-mi stea nimeni in cale in timp ce ma imbogatesc usor, usor din videochat la Lucky Studio :3

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img