More
  AcasăPreziosaCu Preziosa ma intretin singura si merg si la facultate

  Cu Preziosa ma intretin singura si merg si la facultate

  Ce panica era pe mine inainte sa ma angajez la Preziosa :))) pentru ca nu stiam ce-o sa se aleaga de viata mea, de viitorul meu, n-aveam habar daca o sa-mi permit studiile la facultate, chiria, una alta… Faza e ca eu deja locuiam singura de ceva timp, fiind o situatie mai dificila in familie.

  Numai ca toate cheltuielile ma cam depaseau… hai ca poate chiria o mai plateam cumva, dar facultatea era 3000 de lei anual, bani ce trebuiau platiti 2 transe. Cum sa ii fi platit, dintr-un salariu de 1200 de lei? Abia aveam pentru mine.

  Jobul de la Preziosa ma ajuta cu banii de taxe si chirie

  loc munca preziosa
  loc munca preziosa

  Trebuia sa renunt la facultate daca voiam sa-mi permit sa traiesc cat de cat decent. Dar eu nu voiam sa renunt, voiam sa imi continui studiile, sa am un viitor frumos. Am fost foarte ambitioasa si am invatat mereu bine, era pacat daca acum renuntam la tot.

  Acesta a fost motivul pentru care am ales jobul de la Preziosa Iasi, pentru ca voiam sa si lucrez si sa pot merge si la facultate in acelasi timp. Cam greu, dar am reusit. De fapt, era greu daca eram angajata in alta parte, dar la Preziosa a devenit chiar usor cu timpul.

  Pentru ca aici lucrez fie part-time, fie cate 7-8 ore pe zi, pe niste ture care-mi permit sa merg si la cursurile de la facultate. Deoarece turele sunt impartite in 3 si eu aveam sansa sa-mi aleg singura turele de munca si normal ca le alegeam cand nu aveam cursuri.

  Ma si distrez in timpul facultatii, c-am un program flexibil la studio

  loc munca preziosa
  loc munca preziosa

  Flexibilitatea programului m-a ajutat mult, ca de bani nu mai zic… De la 1200 de lei la venituri mai mari de 1000 de dolari in fiecare luna e ceva evolutie, n-am ce zice. Acum nu numai ca-mi permit si chiria si cheltuielile, plus taxele la facultate, dar ma mai si distrez din cand in cand cu banii acestia.

  Acum e usor sa imi administrez cheltuielile, pentru ca in videochat la Preziosa castig zilnic intre 400 si 2000 de lei. Cu aceasta sansa unica, normal ca viata mea s-a schimbat total si imi permit lucruri la care n-am visat pana acum. Am sa profit de acest loc de munca pe toata durata facultatii, pentru ca ma ajuta mult.

  Castig bani, platesc taxele, invat in acelasi timp si ma si distrez. Deja am o viata oarecum perfecta, dar sunt fericita ca locul de munca de la Preziosa ma ajuta sa-mi termin studiile.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img