More
  AcasăLucky StudioSalariul garantat de la Lucky Studio este de 4500 de lei lunar!

  Salariul garantat de la Lucky Studio este de 4500 de lei lunar!

  In timp ce unii muncesc zi si noapte pentru a avea cativa lei in plus la salariul acela amarat de 1000-1200 de lei, pana si salariul fix de la Lucky Studio este mai mare de atat! Exceptand faptul ca aici se castiga zilnic de la 400 si pana la 1200 de lei, Lucky Studio beneficiaza si de un salariu fix pe care-l ofera modelelor.

  Adica, practic, ma duc sa-mi fac prezenta la Lucky Studio timp de 5 zile pe saptamana si pentru asta primesc 4500 de lei lunar. Unde in Iasi se mai da 4500 de lei salariu pentru prezenta? Tocmai ce-am spus mai sus ca pentru 1200 de lei unii muncesc de-si rup coatele, in timp ce un model de la Lucky Studio Iasi vine si sta 8 ore pe net, si primeste 4500 de lei.

  Lucky Studio e solutia problemelor pe care le au femeile cu banii!

  Si vreau sa spun ca 4500 de lei nu-s de ici-colo… Ca daca tu-mi spui ca mai poti castiga banii acestia in alta parte si chiar mai usor decat la Lucky Studio, nu te-as crede. Am lucrat si eu in multe locuri si n-am mai intalnit asa ceva, stiu ce spun.

  Daca erau joburi in Iasi unde se castiga 45 de milioane in fiecare luna pentru doar 8 ore de munca, sau mai exact de stat pe internet si ascultat muzica, eram prima care se angaja. Dar, din pacate, nu mai sunt multe joburi ca la Lucky Studio. DE fapt, nu mai sunt deloc joburi ca acesta, poate doar la Heylux si la Preziosa, care fac parte din acelasi grup de studiouri.

  Cine-ti mai da 4500 de lei pentru ca stai pe net si asculti muzica?

  In rest, unde mai castigi atatia bani, imi poti spune? Ca eu n-am idee. Cu 4500 de lei pot plati lejer si facturile si tot ce-am de platit si inca mai pot sa imi permit sa-mi fac si toate mofturile. Lejer! Adica e o diferenta vizibila, nu stiu daca o vezi, eu o vad. Si desi n-am beneficiat de salariul fix decat in primele luni la Lucky Studio, ca apoi am trecut pe comision ca asa mi-am dorit, tot recomand acest studio si chiar si salariul fix.

  Pentru ca poate nu toate fetele cred in ele si in faptul ca pot castiga bani de pe comision. Si-atunci, daca nu cred ca pot castiga intre 400 si 1200 de lei zilnic, vor primi de la Lucky Studio suma de 4500 de lei, garantat. Na, spune tu daca mai este ceva in Iasi care sa fie mai frumos si mai avantajos decat acest job.

  Cel mai probabil, aceasta este solutia tuturor problemelor femeilor.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img